2777
2789

تستام خیلی کمه به برنامه ازمونا نمیرسم درسای مدرسمم زیاده بیشتر درگیرم میکنه 

بعضی هفته ها دوسه روزو میپیچونم نمیرم ولی باز ویدیو میبینم و اینا وقتم یکم میره 

ساعت مطالعمو بالاتر ببرم درست میشه؟

کنکوریا شما اوضاعتون جطورههه

واییی آبان داره تموم میشه به همین زودیییی رفت 

انگار رفته رو دو ایکس

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها نیستی

ولی از چند نفر پرسیدم گفتن صبح ۴ بیدار میشیم تا شب بالای ۱۰ ساعتو میخونیم😅

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من که مث خر میخوندمم همین شد

چند روزه نا امیدم

گوز تو بختم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

استرس نداشته باش مشاور داری؟؟

اره دارم ولی تست نمیزاره تو برنامم این ما کنسلش میکنم

ولی از چند نفر پرسیدم گفتن صبح ۴ بیدار میشیم تا شب بالای ۱۰ ساعتو میخونیم😅

من ۱۵ رو هم پر کردم ی روز

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

رشتت چیه

نوشتم تو پروفایلم

تجربی

دوستان تراز قلمچیتون امروز چند شد ؟

ازمون ماز تازه ثبت نام کردم 

دو هفته دیگه اولین ازمونمه

خودت چند شدی