پدر بزرگ من کشاورز بود قبلا هم تو نیرو انتظامی بود خیلیم قد بلند اینا بود حدود ۲ خورده ای این از وقتی پیر شد دیگه کسی بهش محل نمیداد همه نوه ها و دختراشم جمع میشدن خونه مامانبزرگم اینا ولی فقط به هوای مامانبزرگم کسی اصلا ادم حسابش نمیکرد طفلیو بی اختیار شده بود خودشو خیس میکرد بعضی وقتا چنساعت همونجوری میموند کسی بدادش نمیرسید اون بچه های لجنم هی مسخرش مبکردن اذیتش میکردن زنش دختراش پسراش با بیچاره بخواطر چیزی ک دست خودش نبود دعوا میکردن میگفتن همینجوری بمون ما بدمون میاد جاتو عوض کنیم ی روز قرار شد ما بریم شمال اونم ببریم اون از وقتی بهش گفتیم انقد خوشحال شده بود به من با خوشحالی میگف نیلا اینا مهرشون به من افتاده میخوان منو خوشحال کنن ببرن شمال کلی تو راه اینا خوشحال بود وقتی رسیدیم روز بعدش رفتیم دریا کسیم حواسش نبود این ندیدیم چیشد که رفت ک رف ندیدیم اصلا کی غافل شدیم پدر بزرگم اب دریا کشید بردش غرق شد دیگه ام پیدا نشد😔💔💔💔💔چن روز پیش اومد تو خوابم گف برات یه گونی انار اوردم تو خیلی دوس داشتی بعدم گف من برا این خوشحال بودم ک تونستم یه راهی برای خلاص کردن خودم پیدا کنم دیگه همتون مبخواسین از دست من راحت شین ولی قبل اینکه خودمو ببرم ته دریا چنبار گفتم صداشون کنم شاید براشون اهمیت داشته باشم صداتون کردم هیچکدوم جواب ندادین منم رفتم💔💔💔💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براش خیرات بده . ختم قران و نماز قضا بده براش بخونن . اگر کسی رو نمیشناسی من یه دختر سادات میشناسم که مستحقه اگر خواستی بدی براش بخونه . معرفیش کنم بهت
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
افرین عزیزم امیدوارم سرنوشت خوبی درانتظارت باشه برای من هم لطفا دعاکن
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست