2777
2789
عنوان

تجربه ای از غرق شدن دارین بیاین یه خاطره غمگین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شمال چند سال پیش یه دختر ۶ ساله رو نجات دادم💪🏼

مادرسرخوشش داشت برنز می‌کرد 

البته خیلی حماقت کردم و تا مرز غرق شدن رفتم که غریق نجات دریا نجاتم داد 

خوشحالم از حماقتم 😎

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
جان؟

براش خیرات بده . ختم قران و نماز قضا بده براش بخونن . اگر کسی رو نمیشناسی من یه دختر سادات میشناسم که مستحقه اگر خواستی بدی براش بخونه . معرفیش کنم بهت 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خودم همیشه میخونم براش

افرین عزیزم امیدوارم سرنوشت خوبی درانتظارت باشه برای من هم لطفا دعاکن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

چشم❤️

بی بلا گلم