2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم کار خوبه شرایطش بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
من قبلا خیاطی بردست بودم اوکیه برام

کجایی ک ور دست خیاط ۱۰ تومن میدن

من هر چی میگردم خیلییی کم میدن

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی ک ور دست خیاط ۱۰ تومن میدنمن هر چی میگردم خیلییی کم میدن

من مشهدم عزیزم اینجا خیاطا حداقل بیست تومن در میارن معلومه که حقوق بردست باید حداقل نصفش باشه تازه بهم گفتن کارم خوب باشه بیشتر میشه 

من مشهدم عزیزم اینجا خیاطا حداقل بیست تومن در میارن معلومه که حقوق بردست باید حداقل نصفش باشه تازه ب ...

آره بابا پیش مام همینه ۳۰ تومن ب بالا در میارن ولی زورشون میاد ب ور دست پول بدن متاسفانه 

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
برو خیاطی یاد بگیر بیشتر میصرفه

در حال یادگیریم اتفاقا ،شاگرد خیاط شدم ک تجربه بیشتر کسب کنم

دوستم می‌رفت قبلا اول شیش تومن بعد هشت تومن الان ده تومن شایدم بیشتر ساعت کاریش یجوریه جمعه هام که ه ...

از زندگی میافتی کارتم همش با وانیل و پودر و ایناس دیگه دلتو میزنع .اما و دست چرخکار بعد ۱سال زرنگ باشی خودتم میتونی بشی چرخکار و جذب بازار کار بشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏