2777
2789
عنوان

به خدا گفتم اگه قرار نیس عاشقم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

دل دیگ ...یهو میخواد.

ولی خدا گفته...برای انسان از پیش رو و پشت سر، مأمورانی است که همواره او را به فرمان خدا [از آسیب ها و گزندها] حفظ می کنند. یقیناً خدا سرنوشت هیچ ملتی را [به سوی بلا، نکبت، شکست و شقاوت] تغییر نمی دهد تا آنکه آنان آنچه را [از صفات خوب و رفتار شایسته و پسندیده] در وجودشان قرار دارد به زشتی ها و گناه تغییر دهند. و هنگامی که خدا نسبت به ملتی آسیب و گزند بخواهد [برای آن آسیب و گزند] هیچ راه بازگشتی نیست؛ زیرا برای آنان جز خدا هیچ یاوری نخواهد بود.

عزیزم باید خودتم تلاش کنی،یه کاغذ بیار خصوصیات بدشو بنویس و هی مرورش کن.فک کن یه آدم غریبس بااین ویژ ...

بدیاشو مرور میکنم شاید واسه چند ساعت یا چند لحظه از چشمم بیفته فرداش دوباره همون آشو همون کاسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدیاشو مرور میکنم شاید واسه چند ساعت یا چند لحظه از چشمم بیفته فرداش دوباره همون آشو همون کاسه

نه تلاشتو بیشتر کن تامیای خوشت بیاد باخودت بگو این آدم منو از من دیروز تبدیل ب من امروز کرد،این آدم عزت نفسمو گرفت،آخرشم یا ولم میکنه یا خیانت،چون از ته دلش منو نمیخواد

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من چند بار یه ریلز برام اومد که میگفت خدا دلیلی داره که نمیذاره تو دیگه دوسش نداشته باشی

اونها رو نشانه و پیامی از خدا می بینی؟

نه عزیزم،انسانها وقتی چیزی را از دست میدن، رابطه عاشقانه یا حتی فوت عزیزی و... یه مدت زمان لازم دارند تا مغز بپذیره که سوگواری اونو تمامش کنه.

تو هم  به زودی نبودن اون برات عادی میشه.

خدا بهت فکر و عقل و اختیار و قدرت انتخاب داده، خودت هستی که انتخاب میکنی  چه مسیری رو بری

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
ولش نکنی یه روزی اون تورو ول میکنه و بدتر داغون میشیمن با هر کاتی که میکرد میرفتم التماسش که برگردهو ...

فقط یه راه وجود داره اینکه جوری عاشق شه که دیگه به جز من به کسی دیگه حتی فکر هم نکنه

دوسال گذشت برام عادی نشد

چون خودت نخواستی

مغز انسان بسیار هوشمند و قوی هست. تو تصمیم بگیر از فردا دیگه مغزت بهش فکر نمیکنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩