به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه ربطی به شگون دارهاونی که بخواد طلاق بگیره می گیره چه باعقد نامه چه بی عقد نامه!!!اینا رسم و رسوما ...
چون اون قدیم سیستمی نبود که ثبت بشه
میترسیدن سند ازدواج پاره کنن دیگه نتونن ثابت کنن اون ازدواج رو
فکر کنم دلیلش همین باشه
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
من از مامانم و همه ی خاله هام پیش مادربزرگمه بعد این همه سال
از خواهرشوهرمم پیش مادرشوهرمه از ما پیش مامانمه رسم ما اینجوریه دلیلشو نمیدونم
فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
دست پدر عروس باید بمونه ، همه ی مردا عین هم نیستن که شرف و مردونگی داشته باشن ، ما بخاطر وام ازدواج یه مدت پیش شوهرم بود که یه بار برنج شام رو شفته درست کردم حسابی بهم بدو بیراه گفت و دعوای شدیدی کرد و گفت همین الآن جمع کن برو خونه بابات تا بهت یاد بدن غذا چطور میپزن ، منم پیش خودم گفتم آبروم میره ، مقاومت کردم نرفتم اونم گفت اگه میخوای نکنمت بیرون از خونه باید مهریه تو حلال کنی منم احمق قبول کردم ، بعد رفت به یه محضری که دوستش بود رشوه داد که بدون اجازه و امضای بابام مهریه مو حلال کنم ، مهرم ۷۰۰ تابود شد ۱۱۴ تا 😔
خانوادم چند سال بعد فهمیدن و حسابی سرزنشم کردن ولی کاری از دست کسی بر نمیومد
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم