2777
2789
عنوان

جواب پسرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 40 پست

حرف لک لک نزنیاااا 

چون کلاس سومه و الان دارن راجع  به جانوران و تولید مثلشون می خونن کنجکاو شده

دروغ نگو

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
من یک استاد روانشناسی داشتم میگفت هروقت بچه ها از این جور سوالا پرسیدن بهشون بگین خودت چی فکر میکنی ...

خب نمیدونم اصلا چی باید بگم تو این همه سال به همه چی فکر کرده بودم به جز اینجور سوالا😞😞😞😞😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف لک لک نزنیاااا  چون کلاس سومه و الان دارن راجع  به جانوران و تولید مثلشون می خونن کنج ...

آره واقعا فکر میکنم با این چیزا قانع نمیشه تو این سن باید یه جواب قانع کننده بدم

صد در صد می پرسن 

تو درسشونم هست 

مطمئن باش به یک نتایجی هم با هم رسیدن 😁

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
صد در صد می پرسن  تو درسشونم هست  مطمئن باش به یک نتایجی هم با هم رسیدن 😁

بعد از تحقیقاتی میدانی و جلسات متعدد😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

وای منم به بزرگ شدن بچم فک میکنم میترسم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

خوب بگوزن به تنهایی نمیتونه بچه داربشه.زن ومردبایدباهم باشن.باهم بخندن دست هموبگیرن باهم بیرون برن کنارهم باشن تابچه دارشن.من زنداداشم همینوبه دختر۶سالش که ازش پرسیدگفت اونم قانع شد.البته من داداشم ایناجلوبچه بعضی وقتا هموبغل میکنن ومیبوسن زنداداشمم ایناروبه توضیحاتش اضافه کرد