2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه 

اگه هدف رسیدن به درآمد بالا و رفاه هست : اسم طرف باید در دسته ی اشرافی باشه ( مثلا اشرافی عالی ،،،، اشرافی معمولی ،،،، یا حتی کم درآمد عالی : اینا از،در و دبوار واسشون پول میباره 

پزشک داریم جوانمرگ میشه یا مریضی لاعلاج میگیره ( اینایی که مریضی های طولانی مدت دارن یا در جوانی فوت میکنن : اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره (( مثلا خود من اگزمای مزمن دارم رو کف دستم و فقط میتونم کارای شخصیمو انجام بدم ، کمر درد دارم ۱۰ ساله ، ماهی دوبار پریود میشم 

دکتررهم زباد میرما موقت خوب میشم 

قطعا موافقم دوتا پزشک در شیراز خودکشی کرده بودند ینی که همچی شغل و پول نیس

اونا سهمیه ای ها هستن و کسایی ک ب زور خانواده رفتن 

وگرنه پزشکی برا کسی ک علاقه داره بهشته 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
مشخصه اگه هدف رسیدن به درآمد بالا و رفاه هست : اسم طرف باید در دسته ی اشرافی باشه ( مثلا اشرافی عالی ...

من اشراف زاده متضرر هست اسمم:/

میخوام ی اسم دیگ بگم صدام بزنن اما میترسم مسخره کنن

چطور بنظرت استاد دانشگاه شدن بهتره یا پزشکی پزشکی تو خارج چطوره

هردو عالین 

پزشکی خارجم عالی 

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگ 

پیف پیف شما جدی نگیر هر حرفی رو

من بلدم چنتا اسم اشرافی عالی پیدا کنم خودتم میتونی الآن تگت میکنم اونی که صدا میزنن ( اسم مستعار )

عزیزم ممنون از راهنماییت

خوندم قبلا این مطالب رو 

اسم اشرافیم رو هم پیدا کردم 

اون اسم هِلِن هست باتوجه ب اسم 

مامان بابام اما چون خودم زهرا هستم 

و زهرا تو دسته اشرافی متضرر هست 

نمیدونم چ کنم واقعا بگم هِلِن صدام بزنن بقیه؟ 

عزیزم ممنون از راهنماییتخوندم قبلا این مطالب رو اسم اشرافیم رو هم پیدا کردم اون اسم هِلِن هست باتوجه ...

خب هلن در هنه زبانها و همهی لهجه ها یکسان تلفظ،میشه 

با هلن چی میشی ؟ 

اشرافی متضرر اونقدام بد نیست ( اینم از در و دیوار واسش پول میباره ولی از دست میده دوباره پول میاد " ولی خب میتونه یک نام نامناسب برای آقایان باشه " مسئله ی ورشکستگی " ) 

بری حج بشی هاج زهرا ( هاج زهرا رو وارد کن بین باداون چی میشی { ۶۰_۷۰ درصد به بالا صدات کنن هاج زهرا ( حاج صدای هاج میده در بین غیر عرب زبانان