2777
2789
عنوان

قدر قد بلندی تون رو بدونید چون

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

چند سالته گلم ؟ 

آزمایش کامل دادی مشکل نداشتی خدایی نکرده ؟

صفحه رشدت بسته ست یا باز ؟ 

اگه دوست داری درخواست بدم صحبت کنیم شاید بتونم روحیتو بهتر کنم 😚

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مگه خالی و پر هس😂😂

اسی منظورمو متوجه شد عزیز

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نه

بیا خصوصی صحبت کنیم عزیزم من میتونم کمکت کنم 

درخواست دادم

الان پیام میدم 

پیام دادین‌؟

اهوم 

سلام

من در20سالگی  2سانت

در 36سالگی   3سانت

در 40سالگی نیمسانت بلند شدم

عکس قبل وبعد افزایش قدم رو  با پدر وهمکارانم در پیجم وگروه تلگرامم میتونید ببینید

گروه افزایش قد تلگرام من متدهای افزایش قد ،2025

گروهی برای تبادل نظر میان کسانی که خواهان افزایش قد حتی در بزرگسالی هستند

👈لینک bolandha

کانال افزایش قد تلگرام من👇

یک کانال متفاوت شامل کتابهای افزایش قد خارجی وایرانی وتجربیات افزایش قد افراد جهان

یک کانال با مطالب علمی بسیار عالی

👈لینک bolandghadshodan