2777
2789
کدوم جنگ؟بخدا مردم جلوگیری داریم

شما مگه اون مدت ایران نبودید؟

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

ما چیزی نگرفتیم چون اگه خونه هامونو میزدن اون آذوقه ها هم دود میشد می‌رفت هوا 

فقط یه کیف مدارکمون و چند تا وسیله کوچیک  اماده کرده بودم که چیزی شد بریم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم جنگ؟بخدا مردم جلوگیری داریم

حافظه ماهی دارید ؟

۱۲ روز جنگ شاید برای شما چیزی نبود 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ما چیزی نگرفتیم چون اگه خونه هامونو میزدن اون آذوقه ها هم دود میشد می‌رفت هوا فقط یه کیف مدارکمون و ...

عزیزمم

انشالله سلامت باشید

دقیقا همین درسته

ی سریا میگفتن نون بگیرید آجیل بگیرید یا .. 

نمیشد چون توان خریدش نبود

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

اذوقه؟ 🙂🤣

آخه ی سریا کیک و بیسکوییت و ... میگرفتن 

گفتم اینو بنویسم ک فک نکنید تنقلات منظورمه

شما مگه اون مدت ایران نبودید؟

چرا ولی جوگیر نبودیم برا ۱۰ روز آذوقه جمع کنیم حقیقتا اگه طولانی میشد بعدا اگه چیزی لازم بود میخریدیم‌شما رو نمیگم‌ولی بعضی ها با همین کار شون‌باعث شده بودن نون پیدا نشه 

آخه ی سریا کیک و بیسکوییت و ... میگرفتن گفتم اینو بنویسم ک فک نکنید تنقلات منظورمه

اها خب اگه واقعا نیازش ندارین میتونین بدین نیازمند یا حالا بین خانواده پخش کنین

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

حافظه ماهی دارید ؟۱۲ روز جنگ شاید برای شما چیزی نبود

چه طرز حرف زدنه؟ جنگ مثل جنگ ۸ ساله میشه نه ۱۲ روز 

آره ۱۲ روز چیزی نبود که دنبال ذخیره مواد باشیم و جلوگیری اون قدر کنیم‌نون نرسه‌به بقیه 

اها خب اگه واقعا نیازش ندارین میتونین بدین نیازمند یا حالا بین خانواده پخش کنین

بله درسته

چه طرز حرف زدنه؟ جنگ مثل جنگ ۸ ساله میشه نه ۱۲ روز آره ۱۲ روز چیزی نبود که دنبال ذخیره مواد باشیم و ...

عزیزم شما کامنتا رو عنوان رو خوندید؟

ما از پنج کیلو حرف میزنیما

عزیزم شما کامنتا رو عنوان رو خوندید؟ما از پنج کیلو حرف میزنیما

عزیزم نخوندم‌اگه ۵ کیلو هستش که اصلا آذوقه محسوب نمیشه ببخشید من اشتباه فهمیدم فکر کردم مقدار زیادی...میخک بزار توش خراب نمیشه گلم

عزیزم نخوندم‌اگه ۵ کیلو هستش که اصلا آذوقه محسوب نمیشه ببخشید من اشتباه فهمیدم فکر کردم مقدار زیادی. ...

ممنون عزیزم❤️