2777
2789
عنوان

دو تا بچه هم جنس باشن بهتره یا مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت دیگه بزرگه مثلا اگه ۲ ۳ ساله بود دختر بهتر بود چون همبازی میشدن ولی ۸ ساله دیگه کاری به جنسیت نداره چون دنیاشون فرق میکنه و درکل زیاد تاثیر روش نداره

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
دخترت دیگه بزرگه مثلا اگه ۲ ۳ ساله بود دختر بهتر بود چون همبازی میشدن ولی ۸ ساله دیگه کاری به جنسیت ...

درسته اما  اگه پسر بشه  از اون طرفم دختر هشت سالش یک دفعه با اناتومی بدن متفاوت از خودش رو به رو میشه 

درسته اما اگه پسر بشه از اون طرفم دختر هشت سالش یک دفعه با اناتومی بدن متفاوت از خودش رو به رو میش ...

چی بگم والا بچه های الان همه چیرو میدونن متاسفانه

تازه نمیشه برای اینکه چیزی نفهمه تااخر تنها باشه یا برادر نداشته باشه 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
عزیزم برادری که 8 سال کوچکتره چه تکیه گاهی قراره باشه آخه بیشتر خواهرش بدردش میخوره

داداش من ۶ سال از من کوچکتره و تا ۱۶ سالگی فقط جنگ و دعوا داشتیم الان ۱ سالیه یکم فاز برادری ورداشته و برام شیربنه اما اختلاف سنیمون باعث شد تا ۱۶ سالگیش باهم صمیمی نشیم

داداش من ۶ سال از من کوچکتره و تا ۱۶ سالگی فقط جنگ و دعوا داشتیم الان ۱ سالیه یکم فاز برادری ورداشته ...

چرا آخه جنگ و دعوا داشتین؟! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من داداشم 7 سال ازم کوچکتره همیشه نقش مادر رو براش داشتم هیچوقت باهم دعوا نکردیم فقط 1 بار تو 17 سال زندگی یادمه وقتی بچه تر بود میخواستم درس بخونم خیلی زیاد میرفت رو اعصابم منم از اتاقم انداختمش بیرون فقط همین یه بار دیگه هیچوقت دعوا نکردیم همیشه هم من نقش، مادر داشتم براش هنوزم همینه