2777
2789
اصلا برام قابل قبول نیست این دلیل چون کاملا دروغهمردا ایرانی اکثرا زشتن، قد کوتاه، شکم گنده، چهره خا ...

اصلا برد پیت هم باسه حق نداره از این گها بخوره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییی.شوهر منم با منشیش به من خیانت کرد.وای گشنه گدا و ندید بدید.بوی گند حموم نرفتن و کثیفیش هنوز تو ...

عزیزم  ببخشید  اینجور مردا    فقط  تو زندگیشون   ی  چی بلدن  و به همون   فکر  میکنن   و اصلا  احساس و عاطفه ندارن   و ببخشید  دورار جونت   زنای گرگ صفت هم به پاشون میشینن  تا  حسابی    تیغشون  بزنن

کاملا موافقم خیانت مرد علتش فقط یه چیزه هول بودن مرد

اره عزیزم درسته  گاهیم  از حول حلیم  میفتن  تو   دیگ      البته   هر چی سرشون بیاد  حقشونه     ببخشید اینا مرد نیستن     ی سری موجودات  بد صفتن  که    فقط به   خودشون فکر میکنن

خیانت ، در هیچ حالتی ...به هیچ وجه ...به هیچ شکل و صورت توجیه و دلیل و علت و منطق ندااااااره

خیانت  مختص آدمای ضعیف النفسه   که  هیچ بویی از انسانیت  نبردن    خیانت و لذت  زود گزر  مختص   انسان نیست   ی  صفت حیوانیه   که    مناسفانه  تو وجود بعضیها  وجود داره     خیانت مختص  انسانهای  َذلیل و     پسته       کسانیکه  نه به  همسر نه فرزند  و نه خانواده  اهمیت میدن       این بعنی آخر  ذلیل بودن

اشغال عوضی.....خلایق هر چه لایق،جدا شدی دیگه؟مرتیکه ی هرزه رو

به خاطر دخترم موندم.چون بچه رو بهم نمیداد.و نمی خواستم دخترم یه هرزه بار بیاد.انشاله کنکورشو که بده جدا می شم.امسال کنکور داره و من پونز ه ساله که دارم هرروز رنج می کشم و یه خیانتکار هرزه رو تحمل می کنم

دقیقا

ببین درکش برام   سخته  چرا    دوراز جون   ی سری اقای محترم    بعضیعاشون چرا   اینجورین    نمیدونم  دنبال  چین     چی   میخوان    بابا  زن  احترام  داره    وقتی مادر میشه   عزت   داره     زن بودن و مادر بودن قداست  داره   چرا   بعضیها اینو   نمیفهمن   با  روحیه  همسرشون   با  زندگیشون   بازی  میکنن   که چی؟ واقعا این چه لذتی داره       ولی خوب اینا هست  و متاسفانه   قبح  قضیه  از بین  رفته    انگار   دیگه  حیا و شرم   کمرنگ  شده

جدیدا هم بیشتر شده.از بس فیلمای ترکی می بینن

عزیزم به خدا   زیاد شدنش  هیچ ببین   اصلا عادی  شده  ببین  من علنا   خودم  تو ساختمون خودمون که ۱۴ واحده  دارم  میبینم   ببیند اصلا   انگار نه انگار       یعنی  چیزایی هست که  نمیتونم  اینجا  بگم   ولی به قول شما   زیاد  شده  و    خیلی عادی

عزیزم به خدا زیاد شدنش هیچ ببین اصلا عادی شده ببین من علنا خودم تو ساختمون خودمون که ۱۴ و ...

اره.و خیلی زندگیا به طلاق می کشه.بعضی ازین زنای مطلقه نه همه بعضیاشون میفتن به جون زندگی دیگران تا انتقام زندگی خودشونو بگیرن.من این موارد رو زیاد دیدم