2777
2789
عنوان

فرف گذاشتن واقعا نابود کننده ست

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجهم شمانمیخوای قبول کنی فرق گذاشتن دیگه ببشتر ازینکه بیشتر ارث رو به اون داد؟

شما جوری حرف می زنی انگار فرشته الهی هستید و بقیه غیرنرمالن و حسود !

شعار ندید 

هر انسان سالمی ناراحت میشه ، منتها دست به عملی نمی زنه

شما جوری حرف می زنی انگار فرشته الهی هستید و بقیه غیرنرمالن و حسود !شعار ندید هر انسان سالمی ناراحت ...

ما دوست داشتنمون براساس میزان پول یا منفعتی که بهمون میدن نمیسنجیم

همین الان مادرم تمام مالشو بده به خواهرم بازم دوستش خواهم داشت و خودم ازشون نگهداری میکنم.مال خودشه 

اگه این ویژگیم باعث شده یاد فرشته الهی بیفتین خوشحالم

ما دوست داشتنمون براساس میزان پول یا منفعتی که بهمون میدن نمیسنجیمهمین الان مادرم تمام مالشو بده به ...

کی حرف پول زد اخه!

خود شما بحث ارث و پول اوردی 

وگرنه تبعیض ما هیچ ربطی به پول نداره 

که به نظرم پول بود قابل تحمل تر بود 

منم خوشحالم میتونم با یه پیغمبر هم صحبتی داشته باشم

کی حرف پول زد اخه!خود شما بحث ارث و پول اوردی وگرنه تبعیض ما هیچ ربطی به پول نداره که به نظرم پول بو ...

منم نگفتم مسئله شما پوله 

بحث درمورد تبعیضه حالا بهر شکلی

قصدمن این نیست خودمو خوب جلوه بدم فقط خودمو ارزشمندمیدونم  واسه همین تبعیض روم اثرنداره  ولی اینکه خصوصیات من شما رو یاد فرشته و پیغمبرا میندازه خوشحالم میکنه

دو دقیقه باهات صحبت کردم متوجه شدم چقدر حرص توی وجودت هست، قصدمن فقط این بود این حرص رو ازخودت دورکنی چون خودتو اذیت میکنی 

شماهر طور راحتی رفتارکن.

منم نگفتم مسئله شما پوله بحث درمورد تبعیضه حالا بهر شکلی قصدمن این نیست خودمو خوب جلوه بدم فقط خودمو ...

پس فهمت به این می رسه ادمی که ناراحته و حرص می خوره نیازی به حرفای فیلسوفانه و گنده گنده نداره

اگر نقشی در دلداری نمیتونه ادم داشته باشه سکوت کنه و رفتار خودش رو پیشنهاد نکنه 

به خدا درکش بسیار ساده ست 

حالا بیا باز تیکه بنداز که حرص تو وجودته و من فلان و بهمانم.

پس فهمت به این می رسه ادمی که ناراحته و حرص می خوره نیازی به حرفای فیلسوفانه و گنده گنده نداره اگر ن ...

آبجی  ول کن  اصلا شما بهترین  من بدترین   شما کاری که من میکنم نکن   به روال خودت پیش برو  حرص بخور