2777
2789
عنوان

چرا باید آمپول زن مرد یه دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5464 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوزن هوا نداشته باشه بدبختا فلج بشن

حالا آدم واقعا وقتی مریض میشه اصلا جون نداره هرروز پاشه بره تزریقات،یا دوساعت صبرکنه سرم تموم شه،من که حالم خبلی بدمیشه موقع سرماخوردگی،حتی گریه میکنم بااین سنم،چون میگرنم هم میگیره افتضاح میشم

کسی تو خونه باشه،یاخودآدم براخودش تزریق کنه خیلی بهتره

به همه چیز نگاه جنسیتی نداشته باشین یه امپوله دو ثانیه ام نمیکشه تزریقش سریع میزنه تموم میشه

ببخشید

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

دکتر نگاه جنسی نداره خودم تو این شغل اشنا و فامیل داره میدونم این توهم بعضی هاست که فکر میکنن دکتر م ...

شما که در ذهن و وجود مرد نیستی البته همشون رو نمیگم ولی خب راحت میتونن فکر ناجور کنن 

لایک نکنید .توروخدا 
اولا باور کن باسن شما هیچ جذابیتی واسه ما نداره دوما آمپول زن نه ،پرستار

تزریقاتی ها همشون پرستار نیستن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلی بده فک کن صورتش توی صورتته باید تمرکز کنی زوی نفس کشیدنت🤣من وقتی ازم سوال میپرسه اون شلنگه توی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من از اظطراب این که یارو اومده تو حلقم اشکم در اومده بود بعد فکر کرد درد دارم، پرسید درد داری؟ منم که نمی‌تونستم حرف بزنم بگم نه. رفت یه بیحسی دیگه آورد زد🤦🏻‍♀️💔🤣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

حلالت نمیکنم نه شما منو میشناسی نه من شما رو ولی مطمئن باش حلالت نمیکنم

اسی خرفت درسته واقغا ادم معذب میشه اکر ادم باحیایی باشه چه زن چه مرد 

بقیه براسون بی اهمیته 

ولی من پیش تزریقاتی مرد اصلا نمیتونم 

افرین به شما هنوز هم مرد بااصالت و پاک پیدا میشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
فک کنم رشته ی من خیلی مرتبط تره تا کاردیوگرافیمیگم پرستارم خودم عزیزم🤦‍♀️

سآبقه کاری من بیشتره و به قول معروف چندتا پیراهن بیشتر پاره کردم

البته قبل کنکور هم یه دوره بیمارستان گذروندم و مدرک انجمن پرستاری هم دارم حدود ۱۳ سال پیش

تزریقات داروهای خاص حتما باید در حضور پزشک انجام بشهاگر هم مشکلاتی اومد داخل بیمارستان بهترین مکانه

خیلی به ندرت پیش میاد حضور پزشک نیاز باشه یعنی منکه ندیدم، تزریقات داخل مفصلی رو خود ارتوپد تزریق میکنه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️