2777
2789
عنوان

اگه بخش زیادی از درامد شوهرتون بره برای مادرش🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش زیادیش نهولی ماهی دو تومن ب زور میداد به منولی ماهی سه تومن میداد مامانشالان ی بلایی سرش اوردم پ ...

چجوری اینکار کرذی؟ب من خییلی اصرار کنم ماهی سه تومن اینامیده ولی همین ماه فک کنم 150ت حداقل خرج مادرش شد

هیچ راهی نیست متاسفانه هم شوهرت بچه ننه هست هم مادر شوهرت از اون افریته ها اگه اخلاق بدش فقط همینه ...

اره نود و نه درصد دعواهامون سرهمین اخلاق خانوادشه...ب سختی ب خودم پول میده باز

الان فوت شده زندگیت بهتر شده؟؟منم خیلی جوش میزنم‌دلم ب حال بچمم میسوزه

میدونم دیگه پولو خرج هرچی کنه لااقل خرج مواد نمیکنه ..بخدا زیاد سراین حرص میخوردم ..مجبوره بهتربشه چون دیگه کسیو بغیرازمن و دخترش نداره خرج کنه😁..ببین ازمن میشنوی جوش نزن..دنبال  یه فکر ی..راه چاره ای باش..بخداحرص و جوش فقط ضرر به خودته..منم یه دختردارم بخاطرش تحمل میکنم..

میدونم دیگه پولو خرج هرچی کنه لااقل خرج مواد نمیکنه ..بخدا زیاد سراین حرص میخوردم ..مجبوره بهتربشه چ ...

دعاکن منم راحت شم فکرم ازاد شه.بخدا اگ خونه داشتیم هزاربرابر میرف اونجا خرج میکرد مهم نبود برام.