2777
2789

اگه خونه اش ی واحد بالای خونه پدرش باشه چی ؟؟ راضی ؟؟ 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خونه اش ی واحد بالای خونه پدرش باشه چی ؟؟ راضی ؟؟

باز حداقل میدونی ی پشتوانه ای داری 

از هیچی بهتره

بعضیا میرن اجاره نشینی بعد میرن رومخ شوهره ک اون واحد رو بفروشن و ی خونه جدا بخرن 

یا میشه از اول بهونه اورد بخاطر موقعیت شغلی باید برن ی شهر دیگه یا یه محل دیگه ک به محل کار نزدیک باشن

خدایا شکرت❤️

با این حقوقای بخور نمیر تا اخر عمر نمیشه خونه خرید مگر اینکه از طرف پدری یه زمینی چیزی به ادم برسه یه بار سنگین برداشته شه

بهترین راه واسه جوونا اینا هدفمند باشن پس انداز کنن و مهارت و رزومه جمع کنن و بعدش مهاجرت

همچنان امیدوار

باز حداقل میدونی ی پشتوانه ای داری از هیچی بهترهبعضیا میرن اجاره نشینی بعد میرن رومخ شوهره ک اون واح ...

صحیح

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یکی هست قابل قبوله پسر باخدا و خوبیه سر ب زیره ولی نمیدونم خونه داره یا ن داریم حرف میزنیم ولی روم ن ...

سنتی یا خودتون دوست شدین 

اگر سنتی مامانت بپرسه وضعیت مسکن پسرتون چطوره

باهات موافقم

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اخه سخت نیس جابجایی هر سال من از اولی ک بدنیا اومدم خونه خودمون بودیم

هر سال قرار نیست جا به جا بشید

بستگی به صاحب خونه داره 

بعدشم اولش سخته

کم کم خونه هم می خرید

منم از اول تو خونه‌ی خودمون بودم ولی دلیل نداره تو این دوره چنین توقعی از یه پسر جوان داشته باشم

چون اون‌موقع قیمت ها با الان قابل قیاس نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تهران مرکز شهرستارخان به بالا که دیگه وحشتناک تره قیمتا

خب اون قسمت ها بله

ولی یه زوجی که تازه ازدواج کردن لزومی نداره برن مرکز شهر خونه بگیرن که اینقدر سنگین بشه براشون

این دیگه اسمش حداقل نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب اون قسمت ها بلهولی یه زوجی که تازه ازدواج کردن لزومی نداره برن مرکز شهر خونه بگیرن که اینقدر سنگی ...

پایین تر میشه سمت میدون راه اهن و شوش ! 

چرا باید بریم وسط معتادا و خلاف کارها زندگی کنیم ک حتی جرئت از خونه بیرون اومدنم نداشته باشیم

ازدواج به چه قیمتی

ادم خونه باباش باشه حداقل ازادی و امنیت بیشتری داره ! 

خدایا شکرت❤️