2777
2789
عنوان

واقعا پول از فساد می‌تونه جلو گیری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 22 پست
اخه پول اتفاقا باعث اینه ک طرف بیشتر عیاشی کنه ن جمع کنه ادمو

نه مثلاً خودش رو اومده با کسی که به فرض دنبال ازدواجه اما شرایط اینو نداشته قیاس کرده اونو میگم که چه جوری خودش رو با کسی که پول پدر نداشته یا حامی نداشته قیاس می کنه وگرنه خیلیا هم پول دارن اما دنبال ازدواج نیستن سبک زندگیشون فرق داره اون که بحثش جداست.

❤️❤️ 

اهان پس پول نگهدارنده نیست عقله

ولی بی تاثیر نیست 

واقعا به خاطر بی پولی خیلی از جوونا قید ازدواج رو زدن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فکر کنی میبینی ربط داشت پول داشته باشی میتونی انتخاب کنی بین همین راهیی که شما میگی و راه درست

بخدا ربط نداره 

عقل باعث این انتخابه

طرف میره کف خیابون موادی میشه 

طرف پولداره تو خونش موادی میشه

عقله 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخدا ربط نداره عقل باعث این انتخابهطرف میره کف خیابون موادی میشه طرف پولداره تو خونش موادی میشهعقله

عزیزم شما تا حالا خیلی از محیطای کاری رو ندیدی وقتی بچه از سن کم مجبور بشه کارگری کنه و حامی نداشته باشه ممکنه بی راهه بره در مقایسه با کسی که همه جوره حمایت میشه تا یه زندگی خوب داشته باشه 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ولی بی تاثیر نیست واقعا به خاطر بی پولی خیلی از جوونا قید ازدواج رو زدن

بی پولی یکی از دلایلشه کسی دیگه مسئولیت قبول نمیکنه 

اکثرا دنبال عشق و حالن

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه مثلاً خودش رو اومده با کسی که به فرض دنبال ازدواجه اما شرایط اینو نداشته قیاس کرده اونو میگم که چ ...

اکثرا اونایی ک پول دارن میگن مگه بیکارم زن بگیرم بهترین عشق و حالو میکنم 

تایلند ارمنستان گرجستان میرن میچرخن میان

اینجا بهترین دخترا دورشونن بهترین تفریحاتو دارن

اصولا اونی ک این شرایطو نداره بیشتر دنبال ازدواجه

آره پس چی پول باشه خیلی چیزا رو میشه تجربه کرد.

دقیقا