2777
2789
عنوان

تا الان رژ به این خوشرنگی نداشتم😐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
منم همینطورگونه هاتم امتحان کن ایندفعه😂😍حالا من ایندفعه هنوز نپخته بودم پوستشو زدم جواب بوود😂👌🏻

ارره خیلی خوش‌رنگ میشن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من یه ترفند دیدم لبو رو رنده کرد بعد خشک کرد بعدش پودرش کرد و با ژل آلوئه ورا قاطی کرد میتونید امتحا ...

باید امتحان کنم😍👌🏻👌🏻

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنشرلی میشم؟😔😂

چی گفتی خواهر😂

کنجکاو شدم  امتحان کنم😬😂شب بزنم پایین موهام ببینم چی میشه😂

البته موهای من خییلی مشکیه رنگ مو بلوند هم پایینش زدم اصلا رنگ نگرفت ☹

روموهای خواهرم تست میکنم😂

میوه کاکتوسم امتحان کن🤭😃البته خیلیییی مواظب خارهاش باش

خیلی خوشمزست اوننن😩

کلی وقته پیدا نکردم بخورم چ برسه رژ لبش کنم😔😂😂

خیلی خوشمزست اوننن😩کلی وقته پیدا نکردم بخورم چ برسه رژ لبش کنم😔😂😂

بهش که فک میکنم یاداون بلاگرفته میفتم😂🤦🏻‍♀️یه شب هیچی نداشت بگه ازخارهای اون حرف میزد🤡😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بهش که فک میکنم یاداون بلاگرفته میفتم😂🤦🏻‍♀️یه شب هیچی نداشت بگه ازخارهای اون حرف میزد🤡😂

نمیدونم کدوم بلاگر میگی

ولی بلاگرا وقتی دارن روتین پوستی انجام میدن یا ارایش میکنن و ب موهاشون میرسن جلو دوربین چرت و پرت زیاد میگن😂

نمیدونم کدوم بلاگر میگیولی بلاگرا وقتی دارن روتین پوستی انجام میدن یا ارایش میکنن و ب موهاشون میرسن ...

نه این بلاگرفتست😂❤️

زاغول رومیگم😂😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم