2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش مطالعه ات چطوریه

شیمی دوازدهم رو فیلم دیدم

زیست کتاب میخونم تست میزنم البته زیستم این بار خراب شد ازمونای قبل ۶۰ ۷۰ بود و از بقیه درصدام بالاتر بود 

فیزیک فیلم

ریاضی هم فیلم

دختر منم امروز آزمون داد ولی جوابش ساعت چهر میاد ازشما زود اومده؟

کارنامه زود هنگامشو میتونه ببینه الان تو سایت قلم چی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
وای بخدا خیلی عالی زدی من همیشه تو ازمونا زیستو ۷۰ شیمی ۶۰ فیزیک ۴۰ ۵۰ ریاضی ۳۰ میزدم این شدم تو که ...

راستی دمت گرم اون هفته من اومدم گفتم نمیتونم درست درس بخونم  گفتی من اگر برگردم روزی ۱۵ ساعتم میخونم 

منم اون روز دیدم تو اونطوری گفتی اولش بهم برخورد ولی بعد با اینکه مریض بودم پاشدم و با وجود مریضی و از دست دادن تایم ۷ ساعت خوندم😁خلاصه که مرسی 

شیمی دوازدهم رو فیلم دیدمزیست کتاب میخونم تست میزنم البته زیستم این بار خراب شد ازمونای قبل ۶۰ ۷۰ بو ...

بعد فیلم فیزیک چیکار میکنی؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

میشه بگی برای درسای مختلف چه فیلم چه استادایی میبینی؟

حتماا

شیمی فراهانی البته فقط برای دوازدهم

ریاضی کرمی

فیزیک هم اشتباهی که داشتم این بود که هم قضاتی دیدم هم شجاعی خیلی تایممو گرفت دفعه پیش درصدم کم شد این دفعه بیشتر تست زدم