2777
2789
عنوان

با مردی قبلا عاشق یه نفر دیگه بودین یعنی عشق اولش نیستین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست

الان همه ی خانومای سایت میافتن وسط که نهههههه ما نمی تونیم😂😂

اها اوکی، اون یارو تا ۳۰ سالگی منتظر تو مونده😐

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

این خزعبلات چیه دیگه.  اگر ادم ضعیفی هست از نظر شخصیتی مشخصه ولش کن. اگر شعور نداره این ارامش را در تو بوجود بیاره که تو حتی به این مساله فکر هم نکنی ولش کن.  ولی اگر این چیزها را رعایت میکنه مشکلی نیست.   اصلا اگر اینجوری هست که نمیتونه فراموش کنه بندازنش تو زباله دان.  چون بعدا دائم مقایسه میکنه و دهن هودت و خودش سرویس میشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مرداو زنا حتما یبار عاشق شدن خیلی کم پیش میاد اینطور نباشه چون عاشقی معمولا تو سن پایین اتفاق می ...

درسته اونم ب مرگ مادرش قسم میخوره دوسم داره ولی میگم نکنه بفکر اونه

درسته اونم ب مرگ مادرش قسم میخوره دوسم داره ولی میگم نکنه بفکر اونه

اتفاقاً مردا اینجور چیزا رو خیلی راحت فراموش میکنن تو ذهنشون در گیر مسائل دیگه هست ما زنا از رو بیکاری عشق و عاشقی یادمون نمیره

من تا حالا مردی ندیدم عاشق شده باشه مگر خل ملی چیزی بوده باشه و ضعیف 😁. واقعا ندیدم.  بعد از ازدواج قصه متفاوت هست. اون دوست داشتنی هست که ارام ارام بزرگ و تبدیل به عشق میشه. 

الان همه ی خانومای سایت میافتن وسط که نهههههه ما نمی تونیم😂😂اها اوکی، اون یارو تا ۳۰ سالگی منتظر ت ...

البته منم سنم کم نیس ک عشق اول یکی بتونم باشم مگه اینکه بالای ۳۰ باشه و عتشق نشده باشه تا حالا😁

هرکی داستان عشق اول نامزدتو بهت گفته شک نکن دشمنته

میخواد رابطتو خراب کنه

عشق سیخی چنده

بذار بیفتی تو زندگی مشترک اینقدر سختی و مشکلات هست که وقت به فکر کردن این چرندیات نباشه

دوست من سر این داستان از یه جنتلمن جدا شد

الان تو ازدواج دومش به عسل خوردن افتاده

فعلا هیچی

خیلی وقتا عشق دوم بشدت عمیق تر از اون عشق اول هست

امیدوارم ان شاءالله دعا کنین همینطوری باشه میگه الان مهمه ک تورو با دنیا عوض نمیکنم هر چن حرف بادهواس میدونم 

ولی اینم میدونم ک دوسم داره

این خزعبلات چیه دیگه. اگر ادم ضعیفی هست از نظر شخصیتی مشخصه ولش کن. اگر شعور نداره این ارامش را در ...

تا حالا مقایسه نکرده میدونه حساسم رو این موضوع ،ضعف شخصیتی منظورتون چیه

هرکی داستان عشق اول نامزدتو بهت گفته شک نکن دشمنتهمیخواد رابطتو خراب کنهعشق سیخی چندهبذار بیفتی تو ز ...

نه کسی نگفته من پرسیدم ک قبلا عاشی شدی اونم گف آره توضیح نخواستم اونم توضیح نداده فعلا نامزد نیستیم 

ببین مردها در آن واحد میتونن عاشق صد نفر باشن،

چیزی به اسم‌عشق اول و اخر براشون معنی نداره،اینکه فکرکنی مردی فقط و فقط به زن خودش فکرمیکنه از هر منطقی به دوره فقط اگر لقمه حلال خورده باشه و واقعا ذاتش پاک باشه نمیره سراغ هوسش،سعی کن زیاد تو افکار و امیالشون‌کنکاش نکنی،هیچ تضمینی نیست با کسی که قبلا عاشق کسی نبوده ازدواج کنی و بعد تو عاشق کس دیگه نشه،

ولی فقط وقتی با این اقا که گفتی ،ازدواج کردی براش واضح و شفاف بگو نمیخوای هیچ حرفی از عشق اولش پیش تو بزنه،نذار جلوتو ازاون تعریف یا درددل کنه چون به معنی واقعی روح و روانت خورد میشه اینو من با بندبند وجودم تجربه کردم که میگم

ببین مردها در آن واحد میتونن عاشق صد نفر باشن،چیزی به اسم‌عشق اول و اخر براشون معنی نداره،اینکه فکرک ...

بهترین کامنت👌

خیلی ممنون حتما صحبت میکنم

یعنی شما هم با کسی ازدواج کردین که عشق اولش نبودین؟