دخترخوبی مدیر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3350 عنوان مامانم خیلی جدی بهم گفت بمیر | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست من افسردگی حاد داشتم،میگفت خودتو بکش برام مهم نیستعملا بهم میگفت خودکشی کنباز الان میگه بمیر،بعد با صدای مظلوم گفتم من بمیرم واقعا؟گفت آرهخدایا تو که درد منو میدونی،خدایا منو حتی مادرم نمیخواست به دنیا بیارهچرا منو آوردی به این دنیاخدایاا😭😭😭 مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره. 1404/08/16 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیل۲۸ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 16034 من تو اوضاع روحی خیلی بدی هستم،مرکز بهداشت شهرمون خودش برام مشاور نوشت برم پیشش حتماولی نزاشت برم گف ... بهش نگو خودت برو یه مشاور خوب
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9699 خودمو میزارم به جاشمن اگه بچه داشام و جلوم میگفت میخوام بمیرم و افسردگی دارمغم دنیا میومد روی دلم ای ... باور میکنم و درک میکنم. همچین چیزی رو دیدم با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9699 راستش خودش بهم گفت من اصلا نمیخواستم تورومن پسر میخواستم،باور میکنی میگخ فقط ۱ بار سر تو رفتم سونوگر ... پدرت چی؟ اونم همینطوره؟من حس میکنم مادرت افسردگی داره و هیچ وقت درمان نشده...زیاد به حرفش دقت نکن. با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3350 پدرت چی؟ اونم همینطوره؟من حس میکنم مادرت افسردگی داره و هیچ وقت درمان نشده...زیاد به حرفش دقت نکن. در مورد پدر که حرف نزنم بهتره،۳ ساله باها حرف نزدم با اینکه تو یک خونه هستیم.آره شاید درکش سخت باشه و از بیرون معلوم نباشهولی از درون یه خانواده فروپاشیده ایم مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9699 در مورد پدر که حرف نزنم بهتره،۳ ساله باها حرف نزدم با اینکه تو یک خونه هستیم.آره شاید درکش سخت باشه ... احتمالا ازدواج پدر و مادرت ناموفق بوده و با هم مشکل دارن به همین خاطر با تو اینطوری برخورد میکنن.تو رنگ پوستت یا جنسیتت یا هرچیز دیگه هیچ مشکلی نداره. مشکل از اونا هستناراحت نباش🫂قوی باشتو اول خدا و بعد خودتو داری. پس بهش فکر نکن که به خودت آسیب بزنی. به تنها کسی که مراقبته🫂❤️ با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه