2777
2789
عنوان

همش میترسم بو بد بدم ابروم بره جلو بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل مرداب از عطاری بگیر بعد حمام وقتی زیر بغل خیسه بزن تا چهار پنج روز بود نمیدی (gelmordab)

اینو میگن خوب نیست برای غدد لنفاوی 

دلیلش رو الان یادم رفته 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
منم دچار همچین وسواسی شدم . البته من دانش آموزم...مسواک بزن حداقل روزی ۲ بار.

مسواک چیه😐😂

یارو داره میگه بدنم بو میده تو میگی مسواک بزن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه چکاپ کامل بدین ک مشکلی نداشته باشین 

مثلا من ی مدت دهنم مزه و بوی بدی داشت ، ک شوهرم یه روز اعتراض کرد میگفت قبلا ایجوری نبودی دکتر رفتم و دندان پزشکی مشکل از پانکراسم بود درمان ک شدم اونم رفع شد

همیشه یک اسپری توی کیفت داشته باش و تمدیدش کن 

هر صبح هم لباس زیر ماتو رو عوض کن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اسپری رکسونا خیلی موندگارهصبحا قبل از رفتن توو مدرسه چندتا پیس بزن به زیر بغلت البته از داخلِ مانتو

اسپری رکسونا میزنم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بخوای کامل این مشکل برطرف کنی قند مصنوعی رو حذف کن

ولی در حد همون 5 ساعت اینا هر روز قبل مدرسه حمام برو بادی اسپلش بزن

من خودم قند بخورم بدنم بوی بد میگیره 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

ن بابا منم دانش آموز ام پارسال خیلی اذیت شدم چون بنایی داشتیم و حموم نداشتیم هر چیزی و به خودم می‌گرفتم آنقدر به خودم تلقین کردم ک بقیه ام فکر میکردن بو از منه 

خلاصه ک هرچیزی ک فکر کنی و جذب می‌کنی 

بعد بچها اصولاً برای اذیت کردن دیگران یا کلاس گذاشتن خیلی مسخره بازی در میارن من دیگه خودم الان جدی نمیگرم تازه میگم چقدرم اسپرتون بوی بدی میده میشه لطف کنید نزنید ؟ سردرد میگیریم و این واقعا ی یچیز مشترکه سلیقه اسپره ممکنه برای همه خوشایند نباشه برای همین طرفم دیگه نمیزنه

(:A__•~•__M:)
مسواک چیه😐😂یارو داره میگه بدنم بو میده تو میگی مسواک بزن

بوی بد رو خودش متوجه نمیشه...

گاهی هم لباس می شوره هم حموم کردنه . ولی بوی دهان وقتی حرف میزنه افتضاحه...

معلم هم همیشه در حال حرف زدنه دیگه