2777
2789
عنوان

بیاید بگید چجوری رفتار کنم در جواب با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبته اینه از من درشت تر و چاق تره کلا مشکلی باهاش ندارم ، دختر بدی نیست....ولی نباید به سن ربطش می ...

اگه اون ۱۵ سالشه یه شوهرت بگو تو با این طرز حرفزدن ۵ سالته

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

به نظرم خیلی جدی ولی بدون پرخاش براش توضیح بده:

یک:کوله سنگین هست یا نیست به شما هیچ ربطی نداره، قرارنیست بارکشی کس دیگه رو بکنی،شوهرت خیلی دلش میسوخت خودش کوله رو از خواهرش میگرفت،شما اول و اخر تو زندگی به خودت و بعد به بچه ها و همسرت بدهکاری وظیفه ساپورت خواهر شوهر رو نداری و اگر کاری میکنی از روی لطفته نه وظیفه

دون اینکه: دفعه اول و اخرش بود که جلو خانواده ش به شما پرخاش کرد،

ببین هرچی تو موضع ت شل بیای دفعه بعد برخورد بدتری باهات میشه،ولی یکبار مخکم و قاطع وایسی شاید خوشایندشون نباشه ولی یه عمر ارامش روان خودتو تضمین کردی،

دفعه بعد هم هیچ لطفی به خواهر شوهرت نکن تا بفهمه نمیتونه ازت سواستفاده کنه..

تجربه زندگی بهم گفته از ادمایی که با شوخی و خنده و مسخره بازی رفتار میکنن خیلی خیلی بیشتر از ادمهای عصبی و بددهن و بداخلاق باید ترسید،اینا زیره زیره و با سیاست خواسته شونو میکنن تو پاچه ادم 

به نظرم خیلی جدی ولی بدون پرخاش براش توضیح بده:یک:کوله سنگین هست یا نیست به شما هیچ ربطی نداره، قرار ...

مممنونم

موافقم 

و به لطف خدا و هول و قوه ی الهی  پارشون میکنم😂

💐خدایا شکرت💐
به نظرم خیلی جدی ولی بدون پرخاش براش توضیح بده:یک:کوله سنگین هست یا نیست به شما هیچ ربطی نداره، قرار ...

کلا نگاهم بهشون نمیکردم چند ساعت 

به خواهر شوهرم یکم لبخند زدم 

چون خیلی حالش خراب بود 

💐خدایا شکرت💐
مممنونمموافقم و به لطف خدا و هول و قوه ی الهی پارشون میکنم😂

یعنی ترجیح‌میدم‌اون سلیطه پاچه‌پاره ای باشم‌که همه ازش بترسن‌تا اون‌مظلوم‌مهربونی که همع‌دوستش دارن.

ولی راستش‌خودم بیشتر دومی هستم،یکی دوبار خواستم ادای اولی رو دربیارم‌ طرف ذاتا اون‌مدلی بود جلوش‌کم‌اوردم  

یعنی ترجیح‌میدم‌اون سلیطه پاچه‌پاره ای باشم‌که همه ازش بترسن‌تا اون‌مظلوم‌مهربونی که همع‌دوستش دارن. ...

منم متاسفانه مهربونمممم

اشکال نداره مهربونی تا وقتی که منجر به سو استفاده نشه....

💐خدایا شکرت💐
کلا نگاهم بهشون نمیکردم چند ساعت به خواهر شوهرم یکم لبخند زدم چون خیلی حالش خراب بود

لازم بوده،اصلا عذاب وجدان نداشته باش،اگر رفتاراشون اذیتت میکنه سعی کن‌برای همیشه یه فاصله مطمعنی رو ازشون حفظ کنی،خواهرشوهرت الان ۱۵ سالشه چندسال دیگه بزرگ بشه بره تو زندگی قاطی زنها بشه باهمین زبون‌و اخلاق پوستت‌کنده میشه

لازم بوده،اصلا عذاب وجدان نداشته باش،اگر رفتاراشون اذیتت میکنه سعی کن‌برای همیشه یه فاصله مطمعنی رو ...

دختر خوبیه 

تنهاست و حد و مرز رو باید بهش بفهمونی 

حتی آخر شب تو ماشین بعد چند ساعت حرف نزدن 

دیدم داره با ناراحتی نگام میکنه

بغلمو باز کردم ، اومد تو بغلم خوابید

💐خدایا شکرت💐