2777
2789
لازم نیست زیاد صمیمی باشین همینکه احترامشو داشته باشی کافیه و عروسش باشی نخوای دخترش شی روابط رو مدی ...

قطع ارتباط هستیم شوهرم گفت دیگه باهاش حرف نرن شمارشم مسدود کن پاک کن

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم شرایط شما چطوره ولی مادرشوهر من زن خوب و‌دلسوزیع منم احترامش دارم و هرکاری بتونم براشون می کنم چون اونم برای من همینجوره.باید هرکی شرایط خودش درنظر بگیره.احتمالا اینقد شمارو اذیت کردن که ازشون دلگیری و‌ترجیح میدی ارتباط نداشته باشی.پس به حرف بقیه فک‌نکن.هرکسی از دیدگاه خودش به این قضیه نگاه می‌کنه که لزوما برای همه صدق نمی کنه

مادر شوهری که روی پسرش نفوذ داشته باشه و پسرش به حرفش باشه چنان به خاک سیاه مینشوندت که به فکر خودکشی بیفتی

درست مثل من

منکه از خدا خواستم داغ پسرش به جیگرش بشینه تا بتونم انتقام مو بگیرم

اسی جونم بنظرم مادرشوهر رو شوهر سری  مساعلی تاثیر داره. 

بهتزه که باهاش تو جنگ نباشیم دلیلی هم نداره بجنگیم هرچند اکثر مشکلات عروس مادرشوهری از سمت مادرشوهره چون عروس وارد خانواده میشه با هزار شوق و ذوق و امید ولی اونا هستن ک بذر کینه میکارن 

من سعی میکنم همیشه احترام مادرشوهرم داشته باشم و محبت کنم وقتی مریض میشه پیگیر میشم چند بار زنگ بزنم ببریمش دکتر و.... 

ولی این سری من فشارم افتاده بود باردارم هستم خیلی ریلکس گفت ما نمیتونیم بریمت دکتر فلانی خوابه دلم نمیاد بیدارش کنم به بابات بگو بیاد ببرتت دکتر حالا من داشتم غش میکردم 🫠 

هرچند دلم خیلی شکست و ازش انتظار این واکنشو نداشتم اصلا و شکه شدم. 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خواسته ی مادر شوهر جماعت اینه ک عروس خرج نکنه نری یه نپاشه و بذاره شوهر برای خانواده خرج کنه و به همسرش توجه خاصی نداشته باشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منظور اینه که احترامش و حفظ کنید همین کافیه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

مادر شوهر سابق من ی زنی بود که خدا ازش نگذره با پسره دهن بینش زندگی منو و بچمو نابود کردن ...

ولی خدا رو شکر ک 4 سال و نیمه ک جدا شدم و اون شکل نحصشونو نمی‌بینم ....

ولی این نصیحت و از من بشنو شما ک شوهرت خوبه ولی کلا با مادر شوهر جماعت باید خیلی حساب شده و با ملاحظه و غربال شده رفتار کرد چون اون لامصب تعصیر مستقیم داره رو زندگی بعضی از پسرا و عروسا ... حواستو جمع کن

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

مادر شوهر سابق من ی زنی بود که خدا ازش نگذره با پسره دهن بینش زندگی منو و بچمو نابود کردن ...ولی خدا ...

شوهر من همش سر مادرش داد میزنه بس کن. حرفشو گوش نمیکنه دهن لینم نیس

اسی جونم بنظرم مادرشوهر رو شوهر سری مساعلی تاثیر داره. بهتزه که باهاش تو جنگ نباشیم دلیلی هم نداره ...

شوهرمنم پشتمه ب حرفش گوش نمیده یه روز بهش گفتم مامانت میگه کاری میکنم پسرم طلاقت بده شوهرم گفت اگه قرار بود ب حرفش گوش کنم خیلی وقت پیش طلاق گرفته بودیم. از این گوش میگیرم از اون گوشم میدم بره. تو هم بیخیال باش

مادر شوهری که روی پسرش نفوذ داشته باشه و پسرش به حرفش باشه چنان به خاک سیاه مینشوندت که به فکر خودکش ...

شوهر من با مادرشوهرم هم نظر نیس ب حرفش گوش نمیده سرش داد میزنه میدونه مقصره