2777
2789
عنوان

جمعه شما Vsجمعه ما😂

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 89 پست
دیروز دخترم ماز داده خیلی ترازش افت کرده اینقد گریه کرد آزمون قبلش ۸۸۰۰ بود این بار ۸۲۰۰

اشکال نداره نزارید روحیش رو از دست بده 

مهم اینه که پیوستگی و استمرار داشته باشه وگرنه تراز دائما جابجا میشه بستگی به سختی و آسونی سوالات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که گفتی من خیلی شک دار داشتم تو سوالا

چون میگی اولین بارت بوده طبیعی هم هست ادم امادگیش کمه من خودم اولین ازمون خیلی امادگیم کمتر بود تا دومی و الان

ادم هول میشه بی دقت میشه کلا

منی که یادم رفت دیروز ازمون بدم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اشکال نداره نزارید روحیش رو از دست بده مهم اینه که پیوستگی و استمرار داشته باشه وگرنه تراز دائما جاب ...

ممنون 

آره بهش میگم

تازه یازدهمه و اینقد حساسه

خدا بداد سال دیگه برسه

موفق باشی دختر گل

دیروز دخترم ماز داده خیلی ترازش افت کرده اینقد گریه کرد آزمون قبلش ۸۸۰۰ بود این بار ۸۲۰۰

دختر توهم یدونه نمیتونه بزنه انگیزشو از دست میده پس تا سال کنکور که بیچاره میشه تراز ۸۸۰۰ خوبه کاه

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

من این کلا دو روز مریض شدم کلا دو روزا تازه اونم نصفه نیمه میخوندم ولی بازم عقب افتادم خیلی بودجه بن ...

اره قلمچی سنگینه بودجه اش واقعا اگه میبینی عقب میوفتی زیاد درگیر بودجه اش نشو یه وقت مباحث و سرسری جمع نکنی