بچه ها ما وقتی هنوز عقد نکرده بودیم نامزدم خیلی دست و دلباز بود مثلا همون روزای اول ۱۵۰ میلیون برام واریز کرد گفت پیشت باشه نمیخوام کم و کسری احساس کنی در صورتی که من اصلا ازش نخواسته بودم یا مثلا برای خرید حلقه و وسایل رفته بودیم همه رو خودش حساب میکرد من به زور پول حلقشو براش کارت به کارت کردم.یا بیرون میرفتیم برام چندتا غذا سفارش میداد تو یه روز چندتا کافی شاپ و رستوران میرفتیم اصلا کم نمیذاشت
ولی الان که عقد کردیم اخلاقش تغییر کرده ماهی سه چار تومن پول میده بهم میگه هرچی نیاز داری از همون بخر درامدشم خیلی بالاس چند روز پیش بهش گفتم بریم یکم لباس گرم بخریم گفت من پول ندارم خودت بخر خیلی دلم شکست و اصلا کلا نظرم در موردش تغییر کرد.بعدم باهاش صحبت کردم گفت من بهت پول میدم دیگه هرچی نیاز داری از همون بخر.اخه با سه چار تومن من میتونم مگه هزینه های یه ماهمو بدم فقط چیزایی که به موهام میزنم دوسه تومنه.خودمم شاغلم اما خیلی قسط دارم و خودش در جریانه.به نظرتون خسیسه اخه هر مردی باسه با هر درامدی دیگه به یه خرید ساده نه نمیگه منم اولین بار بود ازش درخواست کردم همیشه خودش برام میخرید همه چی.احساس میکنم از این که ازش درخواست کنم بدش میاد و لجبازی میکنه اگه ازش توقع داشته باشم.شایدم وتقعا خسیسه اخه من لباس گرم واقعا نیاز داشتم همیشه هم بهم میگه دوست دارم خوش لباس بگردی خب من چطوری با این مبلغ کم خوش لباس باشم به نظر شما چه برخوردی کنم که این رفتار کلاااا از سرش بیوفته و تا اخر زندگی تکرار نکنه