2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدم خسیسه

66 بازدید | 13 پست

بچه ها ما وقتی هنوز عقد نکرده بودیم نامزدم خیلی دست و دلباز بود مثلا همون روزای اول ۱۵۰ میلیون برام واریز کرد گفت پیشت باشه نمیخوام کم و کسری احساس کنی در صورتی که من اصلا ازش نخواسته بودم یا مثلا برای خرید حلقه و وسایل رفته بودیم همه رو خودش حساب میکرد من به زور پول حلقشو براش کارت به کارت کردم.یا بیرون میرفتیم برام چندتا غذا سفارش میداد تو یه روز چندتا کافی شاپ و رستوران میرفتیم اصلا کم نمیذاشت

ولی الان که عقد کردیم اخلاقش تغییر کرده ماهی سه چار تومن پول میده بهم میگه هرچی نیاز داری از همون بخر درامدشم خیلی بالاس چند روز پیش بهش گفتم بریم یکم لباس گرم بخریم گفت من پول ندارم خودت بخر خیلی دلم شکست و اصلا کلا نظرم در موردش تغییر کرد.بعدم باهاش صحبت کردم گفت من بهت پول میدم دیگه هرچی نیاز داری از همون بخر.اخه با سه چار تومن من میتونم مگه هزینه های یه ماهمو بدم فقط چیزایی که به موهام میزنم دوسه تومنه.خودمم شاغلم اما خیلی قسط دارم و خودش در جریانه.به نظرتون خسیسه اخه هر مردی باسه با هر درامدی دیگه به یه خرید ساده نه نمیگه منم اولین بار بود ازش درخواست کردم همیشه خودش برام میخرید همه چی.احساس میکنم از این که ازش درخواست کنم بدش میاد و لجبازی میکنه اگه ازش توقع داشته باشم.شایدم وتقعا خسیسه اخه من لباس گرم واقعا نیاز داشتم همیشه هم بهم میگه دوست دارم خوش لباس بگردی خب من چطوری با این مبلغ کم خوش لباس باشم به نظر شما چه برخوردی کنم که این رفتار کلاااا از سرش بیوفته و تا اخر زندگی تکرار نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اون پول دادی کافی نیست این ماه لباس بگیرم ی کم بیشتر واریز کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگه بیشتر از این مبلغ در توانم نیست در صورتی که حقوقش بالاس

ببین با سیاست باش بگو بهش این مبلغ رو این ماه زدی هی ماه دیگه سعی کن بیشترش کنی یا بیا باهم بریم بازار واسه خرید خودش حساب کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم شایدیه جوری رفتارکردی ک فک میکنه ولخرجی یابخاطره پول میخوایش.این آدمی ک اول این همه پول داده خ ...

شاید.ولی نمیدونم چرا این فکرو کرده

ولی همیشه بهم میگه حس میکنم همه پولات ذخیره میکنی و یه حساب بانکی تپل داری در صورتی که من هزینه های هر ماهمو به زور میدم جهازمم دارم خودم میخرم و هیچکس کمکم نمیکنه و رسم جهاز سنگین هم داریم🥺خیلی شرایط بدیه

ببین با سیاست باش بگو بهش این مبلغ رو این ماه زدی هی ماه دیگه سعی کن بیشترش کنی یا بیا باهم بریم باز ...

همه این کارارم کردم گفتم دوست دارم باهم بریم خرید ولی نمیاد

همه این کارارم کردم گفتم دوست دارم باهم بریم خرید ولی نمیاد

این ماه هوا سرد شده جمعه پنچ شنبه شبی برنامه ریزی کنید برید باهم اینقدر کار داشته باشه چهار ساعت وقت آزاد عصر داره حتما