2777
2789

هم هوش و سیاست نداره 

خانواده شوهرش پولداره اومده هیج انتظاری ازش ندارن 

همش با شوهرش پول پدر شوهر و خرج میکنن 

اون وقت خواستگارای من یکی به زور میخواد چادریم کنه یکی به زور میگه شاغل شو ...

با اینکه من خیلی خوشگلم پدرم اسم و رسم داره خودم نجیب و اصیل و دانشگاه خوبی هم میرم 

لعنت به اقبال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا زیادن این مورد 😢😢

یکیش دختر عمه خودم نه قیافه داره نه قد نه هیچ دستاوردی ولی یه شوهری کرد بیا و ببین پولدار و‌ خوشتیپ و تک پسر یه خانواده 😐🗿

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

دیگه خدا اونجا براش جبران کرده و قسمتش بوده خوشبخت شه

انشالله قسمت شمام یه مورد مناسب در خور خودت بیاد 

بعضی وقتا ی خواستگارهایی میان انگار میخان ی تیری تو تاریکی بندازن همینقد .....

ارزشش پیش خدا بالاست خدا هست که به آدما عزت میده تو از قلبش چی میدونی شاید مهربونه و پاکه 

قلب آدما خیلی مهمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

منم سه تا خواهر میشناسم تقریبا همینجوری 

یه لیسانس پیام نور دارن، قیافه و هیکل خیلییییییی معمولی، وضع مالی پدرشون خیلیییییی معمولی، هیچ هنر خاصی ندارن

حالا بیا شوهرهاشون ببین 

سه تا خواهر پشت هم ازدواج خوب بکنن خیلی حرفه