2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29820 بازدید | 1440 پست
اصلا اون زمان دیگه جهان به این معنا وجود نخواهد داشت منظور از ثروت ثروت مادی نیست در این مباحث هم با ...

دنیای بعد از ظهور هم تو همین جهان مادی اتفاق می افته. با همین جسم تو همین دنیا هستیم. فقط بدیها و بیماریها و فقر و ضعف و ناتوانی و ظلم از بین میره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی حدیث قشنگیه نه؟ با این حدیث ادم متوجه میشه زمزمه های ناامیدی فقط کار شیطونه مگرنه خدا آغوش ...

دقیقا دنبال همین مطالب میگردم که هرچی باشیم هرکی باشیم خدا و اهل بیت منتظرمون هستن و با آغوش باز قبولمون میکنن!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
تفکر شما رو که وعده خدا رو دروغ می‌دونید کی تو ذهنتون انداخته؟!

خدا به ۱۲۴ هزارتا پیامبرش وعده های مختلف داده،ما نباید تو هیچکدوم از این وعده ها تفکر کنیم؟ من اگه قراره موجود فرمانبردار بی چون و چرا باشم که قدرت تفکر و اختیار برای چی به من داده؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
تصوراتت کلا اشتباهه بعضی چیزها مفهومشون به همینه اگه توزیع ثروت یکسان باشه دیگه کار و زحمت و کوشش بی ...

نه عزیز دلم ،مفاهیم معنوی وانسان آسمانی روبامفاهیم مادی و دنیوی قاطی نکنیم ،وقتی حضرت تشریف بیارن نه زیاده خواهی وجود خواهد داشت و نه بیکارگی 

دنیای بعد از ظهور هم تو همین جهان مادی اتفاق می افته. با همین جسم تو همین دنیا هستیم. فقط بدیها و بی ...

اگر همگی با همین جسم تو همین دنیا هستیم 

که بازم مخیر به اختیار هستن انسان ها

بازم بدی و ظلم به قول شما پس اجتناب‌ناپذیر هست 

مثل زمان بقیه ائمه و پیامبران 

حرف شما خودشو نقض میکنه عزیزم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خدا به ۱۲۴ هزارتا پیامبرش وعده های مختلف داده،ما نباید تو هیچکدوم از این وعده ها تفکر کنیم؟ من اگه ق ...

کی گفت شما فکر نکنی فکر کن اختیارم با خودت حالا بماند که با این اطلاعات دیگه کسی که قبول نمی‌کنه از بی‌عقلی و لجبازیه نه ناآگاهی (منظورم شما نبودید عزیز)

ولی نباید جلو همه بگی الکی هست و حرفیه که تو ذهنتون کردن

کامنتی که هزاران آدم می‌بینن تفکر اشتباه رو برای خودتون نگه دارید

درضمن عزیزجان خدا به تمام 124 هزار پیامبر یک وعده داده همه شون اومدن منجی رو تایید کردن به پیامبر بعد خودشون گواه دادن اصل همه یکی بوده تو یه سری چیزای فرعی تفاوت بوده

خُـღـ✨ـدایا قصه وڪالت را زیاد شنیده ام اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..! ✨ تو ڪہ وڪیل باشے ...

💕💕💕اللهم عجل لولیک الفرج 💕💕💕

#آماده_باشیم‍ 

ممنونم عزیزم زحمت کشیدین منو تگ کردین

حاجت روای بخیر بشین جان دل 💖

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کی گفت شما فکر نکنی فکر کن اختیارم با خودت حالا بماند که با این اطلاعات دیگه کسی که قبول نمی‌کنه از ...

بر فرض تفکر من اشتباهه، کسی که اعتقاد حقیقی به ظهور منجی داشته باشه که با یه کامنت تفکرش عوض نمیشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
أَوْحَى اللّه ُ تَعالى اِلى داُود عليه السلام: اُذْكُرْنى فى اَيّامِ سَرّائِكَ ، حَتّى اسْتَجيبَ لَك ...

با این حدیث هم خیلی حال کردم. واقعا ممنونم.

@mahyas1379‍ 

@melika2385‍ 

@abcdddddd‍ 

@aahana32‍ 

@sabinajojo‍ 

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الهی آمین 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

@kakkakhsbdgaa‍ 

@mkkkkkkkkkkkk‍ 

@aglaonema‍ 

@mehri1376‍ 

@mahlaghaaaa‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@abasaeedeh‍ 

@elii137169‍ 

@samirsob‍ 

@xasd‍ 

@scarlett_rhett‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم