2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 28126 بازدید | 1358 پست
بشرط لیاقت چشم عزیزم 💚۱۴ حمد هدیه به صاحب زمان به نیت شما میخونم

عزیزدلم خیلی لطف میکنید واقعا شاید دعا شما گیرابود

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@reyhaneh74‍  @دختری_ازجنس_شیطنت‍  @curious_girl‍  @جیمزباندی007‍  @hapoei‍ 

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@رکسانای‍  @goleyas23‍  @کارگرخونه‍  @pinkpeony‍  @sarakhanomhastm‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@شکلات_قهوه‍  @بیستاموت‍  @قاصدک_صورتی‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

مثل حضرت نوح که حدود هزار سال مردمشو دعوت کرد یه عده همیشه هستن مسخره کنن ولی وقتی وعده حق خدا عملی ...

ایشالا حق با شما باشه 

ما هم از ظلم خسته ایم…

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

امیدوارم اینطور باشه اخه چی از این بهترکاش فقط رویا نباشه

تاپیکم با عنوان خیرات و برکات دوران ظهور امام زمان رو حتما بخونین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10109014/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

وَ قالَ الْجَوادُ عليه السلام: لَؤْكانَتِ السَّمواتُ وَالْأرْضُ رَتْقَا عَلى عَبْدٍ ثُمَّ اتَّقىَ اللّه َ تَعالى لَجَعَلَ مِنْها مَخْـرَجا. حديث

امام جواد عليه السلام فرمود: اگر آسمانها و زمين بر شخصى بسته باشد، ولى تقـواى الهى پيـشه كـند، خداوند گشايشى از آنها برايش قرار مى دهد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خورشید یقین‌ ! طلوع نورت حتمی است

از کوچه ی چشم ما  عبورت حتمی است

فرقی نکند جمعه ، سه شنبه ، شنبه

در باور ما روز ظهورت حتمی است

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

@سنیوریتا‍ @somaliland‍ @کوچولوموچولوو‍ @hosseinagha99‍ @یاس۹۰‍ خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنی ...

🟩علت اینکه ما نمی‌توانیم توسل کنیم، یا در توسل ها ذهنی پراکنده داریم، این است که امام مطلوب حقیقی ما نیست و باطن ما هنوز امام را نخواسته، لذا نمی‌تواند با ایشان ارتباط بگیرد.

درحالیکه همین که نیت توسل کنیم حضرت به ما توجه می کند، چون ما در این زمانِ کنونی فرزندان ایشان هستیم و حضرت هم پدری مهربان است.

#استادامین‌سپیدنامه

#منتظران_موعود 

═❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁═