2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 22006 بازدید | 1170 پست

🟢 عاقبت شیعیان علوی و مهدوی

🔹 وَ شِیعَتُكَ عَلی مَنابِرَ مِنْ نُورٍ، مُبْیَضَّهً وجُوهُهُمْ حَوْلِی فِی الْجَنَّهِ وَ هُمْ جِیرانِی

🔹 و شیعیان تو بر منبرهایی از نورند، درحالیکه رویشان سپید، و در بهشت اطراف من [پیامبر] و همسایگان من هستند.

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

حدیث قدسی

من نزد قلب های شکسته ام…

أَنَا عِنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ

بیایم با قلب های شکتمون دعا کنیم..دعای برای فرج..که ظهور مرهم دل های شکسته ماست

🌺🌺🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

⚘﷽⚘

⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

تک تک گلبرگ‌هاے گلم را

به یاد عطر وجودتان مے‌بویم

مشامم آکنده میشود

از این رایحه‌ے بهشتے

و لحظاتم مالامال مے‌گردد از حس حضورتان

گل خوشبوے هستے

دیدنتان آرزویم است

متی تِرانا وَ نَراک

آقاجان

این روزها هم میگذرد

این روزهاے دلتنگے

این روزهاے دورے و بیقرارے

این روزها میگذرد و

وقتِ مهربانے مے‌آید

وقتِ آمدنِ تو ...

مے‌آید روزے که مے‌آیے و

دستِ دل‌مان را میگیرے

و از دلتنگے و غم نجات‌مان میدهے

آه که دلم پَر‌میزند براے مهربانے‌ات

حضرتِ مهربانترین .

ٖدر افق آرزوهایم

تنها ♡أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج♡ را میبینم...

#مولاےمهربان‌‌‌‌غزلهاےمن‌سلام✋

سلام امام زمانم✋🌸

محتاج گرمی دستان توام، طنین دلنشین صدایت، عطر ملایم و بهشتی گریبانت، تشعشع نافذ نگاهت، طنین پدرانه‌ے گام‌هایت ...

محتاج توام پدر ...

محتاج توام تا هزار عقده‌ے ناگفته را باز کنم و رها شوم از چنگال بُغضی پیر که همچون خنجرے زهرآلود در تمام این سالها گلوے شکایتم را فشرده است.

محتاج توام پدر ... محتاج و چشم براه ...

🌷أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌷

🌷امام حسن علیه‌السلام

إِنَّ مِنْ أَخْلاَقِ اَلْمُؤْمِنِ ... لاَ يَحِيفُ عَلَى مَنْ يُبْغِضُ.

#از_اخلاق_خوب_مؤمن_این است که اگر از دست کسی عصبانی شود، به او ظلم نمی‌کند

نزهة الناظر و تنبیه الخواطر، ص ۷۶.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

🌷پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند

إنّ اللَّه تعالى لا ینظر إلى صورکم و أموالکم و لکن ینظر إلى قلوبکم و أعمالکم

#خدا_به_صورت

و اموال شما نگاه نمی‌کند،

بلکه به دل‌ها، و اعمال شما می‌نگرد

الامالی، ۱:۵۳۶

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

••|💚🦋|••

کُجایی ای میهمانِ کُلبهٔ قَلب هایِ ما 🛖🪴

انتظارزیباترین‌نقاشےدُنیاست...؛

اگرحاصلش‌توباشے...♥

مهدی جان...

دلم فقط با گفتن اسمت آروم می‌گیره...

یادِ شما خودِ آرامشه توی این شلوغی دنیا...

سلام آرزوی زمین و زمان... 

•「اللّٰهُمَّ‌عَجـِّلْ‌لِوَلِیِّڪْ‌الْـفَرَج」•

آره با خدا هم حرف میزنم زندگیم پره بدبختیه بچگیم هدر رفت خوش گذرونی نکردم الانم جوونیم داره میره خدا ...

دورت بگردم اینا امتحانات تو هستن قشنگم سعی کن سر بلند بیرون بیای... میگن خدا اونی که بیشتر دوسش داره بهش مشکلات بیشتر میده... شاید تورو بیشتر از بقیه دوست داره🥺🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الإمامُ الحسينُ عليه السلام

مَن سَرَّهُ أن يُنسَأ في أجَلِهِ ، ويُزادَ في رِزقِهِ ، فَلْيَصِلْ رَحِمَهُ . 

🌷امام حسين عليه السلام

#هر_كه_دوست_دارد_مرگش به تأخير افتد و روزى اش افزايش يابد ، صله رحم به جاى آورَد

📗بحار الأنوار : ۷۴/۹۱/۱۵ .

۞«سَلَامٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ»

﴿و به آنان مى‏ گويند درود بر شما به پاداش آنچه صبر كرديد، راستى چه نيكوست فرجام آن سراى..👌🏻🌱

۩﴿رعد/۲۴﴾۩

━━─⊰✾🥀✿🥀✾⊱━━─

وقتی دنیا با تمام سختی‌هایش به دل می‌زند،

وقتی دل، بی‌قرار و ذهن، آشفته است...

هیچ پناهی امن‌تر از آغوش خدا نیست.

او که همیشه می‌شنود، همیشه می‌فهمد، و همیشه می‌ماند.

پس به‌سویش برو، آرام خواهی شد.

✔⇦از خدای خودت ناامید نشو

خدا به فکرته✨

فقط بهش اعتماد کن و راضی باش به رضای او..

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🌷امیرالمؤمنین علیه السلام

إنّما الكَيِّسُ مَن إذا أساءَ استَغفَرَ و إذا أذنَبَ نَدِمَ

#زیرک_در_حقیقت_کسی_است که هر گاه بدی کند ، آمرزش طلبد و هر گاه گناه کند ، پشیمان شود

غرر الحکم ، حدیث ۳۸۹۴

خدا کنه زودتر بیاد ما ثروت هم نمی‌خوایم

ثروت اصلی همون هدایت هستش بنظرم... من که اگر در صف نماز به اقامت آقامون بایستم واقعا از خدا هیچی نمیخوام🥲🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ثروت اصلی همون هدایت هستش بنظرم... من که اگر در صف نماز به اقامت آقامون بایستم واقعا از خدا هیچی نمی ...

خدا کنه بیان عدالت برقرار شه مردم سودان رو دارن زنده به گور می‌کنن ، بچه های غزه و ،، کاش بیان