2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29922 بازدید | 1453 پست

🌷امام جواد علیه السلام

مَنِ اسْتَحْسَنَ قَبیحاً كانَ شَریكاً فیهِ.

#آنکه_گناهی_را_تحسین_و_تایید کند در آن گناه شریک است

📕کشف الغمه ج۲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

🌷امام حسین علیه السلام فرموده است

لَاتَقُولَنَّ فِی أَخِیک الْمُؤْمِنِ إِذَا تَوَارَی عَنْک إِلَّا مَا تُحِبُّ أَنْ یقُولَ فِیک إِذَا تَوَارَیتَ عَنْه.

#درباره_برادر_مؤمنت_چیزی بگو که دوست داری او درباره تو بگوید

بحارالأنوار، ج ۷۵، ص۱۲۷

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌷امیرالمومنین علیه السلام

القانِعُ غَنيٌّ وإنْ جاعَ وعَري‏.

#انسان_قانع_ثروتمند_است_حتی اگر گرسنه و برهنه باشد

📚غررالحکم، حدیث۱۴۴۶.

🌤اَلْعَجَلْ‌یَاصَاحِبْ‌اَلْزَّمَانْ‌‌🌹

در ظلمت‌ِ عصرِ غیبت، مبادا با بی‌خبری از امام‌ زمان (ارواحنافداه)، چراغ‌ِ یقینمان‌ خاموش شود.

دعا کنیم‌ که‌ با ایمانی‌ راسخ و قلبی‌منتظر، 

تا طلوع‌ِ ظهور بر سرِ سفره عنایتش مهمان‌ بمانیم.

اشهد_ان_علی_ولی_الله💚

اللهم_عجلـــ_لولیک_الفرجـ 🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🌷امیرالمومنین علیه السلام

عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار.

#تعجّب_می کنم از کسی که ناامید است، در حالی که (نجاتبخشی مثل) استغفار همراه اوست

📚نهج البلاغه، حکمت ۴۷۴.

دَخَلَتْ اُمُّ سَلَمَة عَلى فاطِمَةَ عليهاالسلام فَقالَت لَها: كَيفَ أَصبَحتِ عَن لَيلَتَكِ يا بِنتَ رَسُولِ اللّه ِ صلي الله عليه و آله؟ قالَتْ: اَصْبَحْتُ بَيْنَ كَمَدٍ وَكَرْبٍ، فُقِدَ النَّبِىُّ وَظُلِمَ الْوَصِىُّ، هُتِكَ وَاللّه ِ حِجابُهُ... حديث

روزى ام سلمه براى عيادت حضرت فاطمه عليهاالسلام آمد وپرسيد: اى دختر پيامبر شب را چگونه به صبح آوردى (شب و روزت چگونه مى گذرد)؟ حضرت عليهاالسلام فرمود: به صبح آوردم در حالى كه تاريكى غم و انده مرا فراگرفته است، پيامبر از دست رفت و وصى او مظلوم واقع شد، حَريم و حرمت پيامبر شكسته شد

نکنه که دل مادرمون  رو دوباره بشکنیم وقتی پسر بزرگوارشون ظهور کردند و تنهاشون بزاریم دوباره..💔

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

🌷امیرالمومنین علی علیه السلام

الرّاضي بِفِعلِ قومٍ كالدّاخِلِ فيهِ مَعَهُم‏.

#هرکس_به>رفتار_گروهی_راضی باشد مانند کسی است که همراه آنان آن كار را انجام داده باشد

📚نهج البلاغه حکمت ۱۵۴.

🟣سید‌بن‌طاووس در سرداب سامرا خدمت امام زمان (عجل الله) رسیدند و فرمودند:

🤲آقا؛ برای من و خانواده ام دعا کنید.

⁉️فرمود: فکر کرده ای که برایتان دعا نمی کنم؟

📝آن هم وقتی که اعمالتان هر روز و هر شب بر من عرضه می شود.

🌷امام رئوف رو کرد به او و فرمود: قرآن را نخوانده ای؟! آنجا که فرموده:

⭕️عمل کنید که خدا و رسول و مومنانش کار شما را خواهند دید...

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

❣ #سلام_امام_زمانم❣

💚آنکه بر درد همه هست دوا می آید

قائم آل محمد به خدا می آید...

♥️در دعای فرجم حدس‌و‌گمان نیست

که من به یقینم که اباصالحِ ما می آید...

💚جمعه ها دیده گریان و دعای ندبه

زیر لب زمزمه و شور و صفا می آید....

♥️ای عزیزی که به دنبال وفا میگردی

با خبر باش که سلطان وفا می آید...

💚عاشقان چشم به راه گل نرگس باشید

اندکی صبر که با ذکر و دعا می آید ...

🕊🌹أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج🌹🕊

🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹

🌷امام حسین بن علی عليه السلام

اَلْبَخِيلُ مَنْ بَخِلَ بِالسَّلاَمِ.

#بخيل_كسی‌_است_كه در سلام كردن بخل ورزد

📚 بحار الأنوار، ج۷۵، ص۱۲۰،تحف العقول،ص۲۴۸

أَوْحَى اللّه ُ تَعالى اِلى داُود عليه السلام: اُذْكُرْنى فى اَيّامِ سَرّائِكَ ، حَتّى اسْتَجيبَ لَكَ فى اَيّامِ ضَرّائِك. حديث

خداوند متعال به داود عليه السلام وحى فرمود: مـرا در روزهاى خوشى خـود يـاد كـن، تا من هم در روزگار گرفتارى ات، تو را اجابت كنم

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

#سلام_امام_زمانم ❤️

🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ...

🌱سلام بر تو ای چشم بینای پروردگار...

که همه عالم در نظر توست و نظر همه عالم به سوی تو....

📚زیارت امام زمان عجل الله در روزجمعه_مفاتیح الجنان

┄┅═✧❁✧═┅┄

#مولای_من🥀

🌱جمعه به جمعه چشم من

منتظرنگاه تو ...

آقا!

لب‌های «أمَّنْ یُجِیب» خوان،

دل‌های عاشق،

قنوت‌های متبرّک به «اللّهم کُن لولیّک»،

#جمعه‌هایی که طعم #ندبه را دارند،

چگونه تو را تمنّا کنند تا یکی از این میان به ثمر نشیند و بشود آن چه که باید بشود؟!

یا صاحب‌الزّمان!

اشک و التماس و ندبه و تمنّا و خواهش ما تمام‌شدنی نیست تا بیایی و دست مهربانت را

پناهِ ما بی‌پناهان قرار دهی!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403