2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29511 بازدید | 1420 پست

سلام خوب هستید تاپیک های من بازدید نمیگیره میشه ی تاپیک بزنید ختم قرآن ؟

مثلا روزی ده آیه

خودم انجام میدادم ولی دلم خواست به شما هم بگم یا بگید از کی میتونم کمک بگیرم برا این تاپیک

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نخودسیاه‍ 

@مست_و_پاتیل‍ 

@ساعت_شنی_۲۳‍ 

@کوه_آلپ‍ 

@جیییییییییییغ1بنفش‍ 

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اره راست میگه ، اگه روزی برسه بیاد همه دنیا پر از عدل عدالت میشه ، کارگر با دکتر یا معلم دیگه فرقی ...

اینکه همه در یک سطح زندگی کنند اصلا عدالت نیست.عدالت یعنی همه شرایط یکسان برای تلاش و پیشرفت داشته باشند ولی بعد هر کس باید اندازه تلاشش نتیجه ببینه دیگه و گرنه چه عدالتیه؟کلا همه چیز پوچ و بی معنی میشه مثل کمونیست

سلام خوب هستید تاپیک های من بازدید نمیگیره میشه ی تاپیک بزنید ختم قرآن ؟مثلا روزی ده آیهخودم انجام م ...

سلام عزیزم 

تو ایتا گروه ختم قرآن گذاشتیم

خدا رو شکر هفته ای 2یا3بار قرآن ختم میشه

دوست داشتین شرکت کنین لینک تو امضام هست

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@مرواریدخانمم‍ 

@مامان_سهیل_خان‍ 

@م،ا،م،ا،ن‍ 

@1395تنها‍ 

@هموننگاررررسابقم‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

@خداایاهیچی‍ 

@عطیه_سادات_شیطون‍ 

@شاهکوکو72‍ 

@نوزاد_طبیعت‍ 

@جگرسوخته‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

@فرانکلین‍ 

@همرازماه‍ 

@دیفن،باخیا‍ 

@نانانینی‍ 

@0_0فرشته0_0‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

💙الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اینکه همه در یک سطح زندگی کنند اصلا عدالت نیست.عدالت یعنی همه شرایط یکسان برای تلاش و پیشرفت داشته ب ...

منظورم متوجه نشدید 

الان  توی جامعه  فاصله طبقاتی خیلی زیاد هست ، مثلا. یک نفر  پول داره  بچه شو میفرسته  بهترین سطح آموزش  ،بهترین شغل هم. انتخاب میکنه 

یک نفر دیگه طبقه پایین جامعه هست  شاید استعدادش هم از اون  طبقه بالایی هم بیشتر بوده باشه ولی   شرایط شو نداشته  بخاطر مشکلات  اقتصادی پیشرفت. کنه 

توی جامعه ابی که عدالت و برابری  باشه  هر دو توی یک شرایط  میتونن   تلاش کنن پیشرفت کنن 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

سلام خوب هستید تاپیک های من بازدید نمیگیره میشه ی تاپیک بزنید ختم قرآن ؟مثلا روزی ده آیهخودم انجام م ...

سلام عزیزم ان شاءالله سلامت باشید 

ما یک گروه ختم قرآن توی ایتا داریم 

لینکش توی امضامون هست

دوست داشتید اونجا عضو شید 

مثلا شما یک جزء برمیدارید تا یه هفته وقت دارید تمومش کنید و اینجوری میتونید خودتون تقسیم کنید که هر روز مثلا چند آیه بخونید تا تموم شه و در ثواب کل ختم قرآن شریک میشید ان شاءالله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام عزیزم تو ایتا گروه ختم قرآن گذاشتیمخدا رو شکر هفته ای 2یا3بار قرآن ختم میشهدوست داشتین شرکت کنی ...

ممنونم آخه این ختم قرآن فرق داشت میخواستم اگه میشه واسه شادی روح یک نفری که تو ایران مهم بود بخونیم 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

سلام عزیزم ان شاءالله سلامت باشید ما یک گروه ختم قرآن توی ایتا داریم لینکش توی امضامون هستدوست داشتی ...

ممنونم ازتون