2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 21164 بازدید | 1160 پست

🌠 قدرت استغفار در حفظ انسان ها 

▪️امام زمان سلام‌الله‌علیه خطاب به ابن مهزیار فرمودند:

اگر طلب مغفرت بعضي از شما براي بعضی دیگر نبود، قطعا هرکس روي زمين بود هلاک مي‌گرديد، مگر آن شيعيان خاصّي که گفتارشان با کردارشان شباهت دارد.

📚 مستدرک الوسائل، ج۵، ص۲۴۷

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

‍▫️بانویی پارسا و اهل ایمان بود.

غصه‌دار از اندوه مسلمان‌ها.

عالِمی را در عالَم رویا دید.

عالم به او فرمود:

برای رفع گرفتاری‌هایتان چطور دعا می‌کنید؟!

بعد از هر نمازتان برای فرج مولایتان هم همانطور دعا کنید!

هر مومنی اگر همان‌طور که برای خودش دعا می‌کند، بعد از هر نماز برای فرج مولایش دعا کند حاصل چنین دعایی از دو حال خارج نیست:

یا ظهور مولایش تسریع می‌شود،

یا حداقل اندوه خودش برطرف می‌شود.

📚 مکیال المکارم، ج ۱، ص۵۱۱.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به صرف اینکه بگویید ما مسلمانیم و ایمان آورده‌ایم رهایتان نمی‌کنیم بلکه امتحانتان می‌کنیم؛ قبل از شم ...

ممنون میشم تفسیر این ایه رو مطالعه کنید حتما دوستانی که اهل تحقیق نیستن همین یه ایه رو تحقیق کنید🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

..

بِسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ

صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ

فی هذِهِ السّاعَه وَ فی کُلِّ ساعة

وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً

حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً

وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلا

▫️العجل؛ مولای چشم انتظارها …

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

فِى التَّوراةِ: يا بَنى آدَمَ! أَطيعُونى بِقَدْرِ حاجَتِكُمْ اِلَىَّ وَاعْصُـونى بِقَدْرِ صَبْرِكُمْ عَلَى النّـارِ، وَ اعْمـَلُوا لِلدُّنيا بِقَـدْرِ لَبْثِـكُمْ فيها وَ تَـزَوَّدُوا للاِخِرَةِ بَقَدْرِ مَكْثِكُمْ فيها. حديث

در تورات آمده است: اى فرزندان آدم! مرا به اندازه اى كه به من نياز داريد، اطاعت كنيد، و مرا به اندازه صبرتان برآتش دوزخ، معصيت كنيد، براى دنيا به اندازه اى كه در آن مى مانيد كار كنيد، و ... براى آخرت، به اندازه اى كه در آن مى مانيد، توشه برداريد.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اینایی که تو پرانتزها ست به ایه اضافه شده و این یعنی چیزی به کلام خدا اضافه کردن و...

دوست عزیز

قرآن با تفسیر و  احادیث ائمه کامل میشه و برای ما قابل فهم میشه اینا مکمل هم هستن

ما اونقدری آگاهی و درک نداریم ک فقط به معنی قرآن بسنده کنیم یه آیه قرآن چندین صفحه و توضیح داره ک ما به اشتباه برداشت نکنیم مفهوم رو

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

در شبانه روز دو رکعت نماز بخوانیم، بعدش برای ظهور حضرت دعا کنیم. می‌توانیم در شبانه روز، زیاد هم نه، ده تا، چهارده تا، هفتاد تا، صد تا صلوات بفرستیم و بگوییم به نیت ظهور امام زمان "سلام‌الله‌علیه" اما نمی‌کنیم. می‌توانیم دعاهایی که وارد شده برای ظهور حضرت را قرائت کنیم اما کوتاهی می‌کنیم. حاجت خودمان را مقدم می‌کنیم، اگر حال خوشی هم به ما دست می‌دهد، اول مسئله خودمان را مطرح می‌کنیم. این اوج بی‌وفایی به امام زمان است.

╭────────┈•✾••

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

السلام علیڪ یا ابا صالح المهدی ✋هر کس قدمی بهر خدا بر داردآینه‌ی سینه اش جلا بر داردمن معتقدم یوسف ز ...

😭😭😭😭😭😭

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

قالَ اللّه ُ تَعالى: اَهْلُ طاعَتى فىضِيافَتى وَأَهْلُ شُكْرى فىزيارَتى وَ اَهْلُ ذِكْرى فى نِعْمَتى وَ اَهْلُ مَعْصِيَتى لاأُؤْيِسُهُمْ مِنْ رَحْمَتى، اِنْ تابُوا فَأَنَا حَبيبُهُمْ وَ اِنْ مَرِضُوا فَأَنا طَبيبُهُمْ، اُداويهِمْ بِا لْمِحَنِ وَ المَصائِبِ لاُِطَهِّرَهُمْ مِنَ الذُّنُوبِ وَ الْمَعائِبِ. حديث

خداوند متعال مى فرمايد: اهل اطاعت من در مهمانى من اند، اهل شكر و سپاس من در ديدار من اند، اهل ذكر و ياد من در نعمت من اند، و امّا اهل معصيت و نافرمانى من، آنان را هم از رحمت خويش نااميد نمى كنم. اگر توبه كنند، من دوستدار آنانم، اگر بيمار شوند، من طبيب آنانم و با سختيها و مصيبت ها آنان را درمان مى كنم، تا از گناهان و عيبها پاكشان سازم

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

به وصل خود دوایی کن، دل بشکسته‌ی ما را...💔

▪️امام صادق علیه‌السلام:

🔸️ امام حسین علیه‌السلام با دلی شکسته به شهادت رسید،

پس بر خدا سزاوار است که هر دل‌شکسته‌ای به زیارتش برود، شاد و مسرور به وطن برگرداند.

🔹️ إِنَّ الْحُسَيْنَ قُتِلَ مَكْرُوباً وَ حَقِيقٌ عَلَى اللَّهِ أَنْ لَا يَأْتِيَهُ مَكْرُوبٌ إِلَّا رَدَّهُ اللَّهُ مَسْرُوراً.

📚 كامل الزيارات، ص ۱۶۷.

۞«سَلَامٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ»

﴿و به آنان مى‏ گويند درود بر شما به پاداش آنچه صبر كرديد، راستى چه نيكوست فرجام آن سراى..👌🏻🌱

۩﴿رعد/۲۴﴾۩

━━─⊰✾🥀✿🥀✾⊱━━─

وقتی دنیا با تمام سختی‌هایش به دل می‌زند،

وقتی دل، بی‌قرار و ذهن، آشفته است...

هیچ پناهی امن‌تر از آغوش خدا نیست.

او که همیشه می‌شنود، همیشه می‌فهمد، و همیشه می‌ماند.

پس به‌سویش برو، آرام خواهی شد.

✔⇦از خدای خودت ناامید نشو

خدا به فکرته✨

فقط بهش اعتماد کن و راضی باش به رضای او..

قالَ الْحُسَيْنُ عليه السلام: لَوْلَمْ يَبْقَ مِنَ الدُّنْيا إلاّيَوْمٌ واحِدٌ لَطَوَّلَ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ ذلِكَ الْيَوْمَ حَتّى يَخْرُجَ رَجُلٌ مِنْ وُلْدى، فَيَمْلاَءُها عَدْلاً وَقِسْطاً كَما مُلِئَتْ جَوْراً وَظُلْماً، كَذلِكَ سَمِعْتُ رَسُولَ اللّه ِ صلي الله عليه و آلهيَقُول. حديث

امام حسين عليه السلامفرمود: اگر از دنيا بجز يك روز باقى نمانده باشد، خـداوند آن روز را طـولانى خواهـد كـرد تا اينكه مردى از خاندان من ظهور كند، و دنـيا را پـر از عـدل و داد كند همانگونه كه از ظلم و ستم پر شده است، از رسول خدا صلي الله عليه و آله چنين شنيدم

🔸 واللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

🔺و خدا گروه ستمگر را هدايت نمى‌كند

سوره مبارکه #بقره، آیه ۲۵۸.

خدایا ما رو از گروه ستمگران قرار نده🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

⁉️از لقمان سوال مي كنند چه شد كه خدا به تو حكمت داد؟🔆لقمان  فرمود:

1⃣در تمام امور راستگو بودم.
2⃣هركه به من امانتي داد سالم به او برگرداندم.
3⃣كارهاي بيهوده نكردم، حرف‌هاي بيهوده نگفتم و چيزهاي بيهوده گوش نكردم.