2777
2789
وای بد حست چی بود؟😅🤣😂

کلی خجالت کشیدم گفتم دوست دارم بعد اروم اروم دست میکشیدم کمرنگ شه فهمید گفت خوب دلتم میخواست بس کن بسکه دست کشیدی بیشتر خودتو قرمز کردی دراخر دستمال برداشتم کشیدم رو کل صورتم گفتم الان راحت شدی ولی خیلی ظایع شدم😂😂

کلی خجالت کشیدم گفتم دوست دارم بعد اروم اروم دست میکشیدم کمرنگ شه فهمید گفت خوب دلتم میخواست بس کن ب ...

😂😅🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

زود ب بهونه سرویس میرفتی با آب میشستی

آره گاهی آرایش میشه مایه ناراحتی😅🤣😂😂

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژ گونه میزنم خودم فکر میکنم ضایع س 😂😂ولی همه میگن چ خوشگل شدی😐😐😐

خب شاید خوب شده ولی خودت حساسی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

خب مگه مجبوری زیاد بزنی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آرههه🤣❤️😂😅😅😅😂😂😂😂😂

کلا آرایش زیادی آدمو شکل دلقک می کنه نکن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
کلا آرایش زیادی آدمو شکل دلقک می کنه نکن

ن نمیکنم کلا آرایشم ملایمه ملایمه

فقط ی خط چشم دخترونه ک دنباله نداره ی ضد آفتاب ی رژ و خط لب ملایم و ریمل