2777
2789
عنوان

چجوری راضی کنیم خانواده همسرمو

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست
این کار نکن بعدها پشیمون میشی وقتی بعد عروسی بری عزتت بیشتره ،این طرز فکر من نیست به هیچ عنوان فقط ا ...

آخه وقتی جداییم اذیت میشیم کلی کار داریم ک باید باهم بریم 

بعد تا اون از خونشون بیاد یا من برم دوساعت طول می‌کشه 

شبا اون باید بره ی سر شهر منم برم ی سر دیگه

خیلی اذیتیم

عاشق عکاسی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا که به اونا مربوط نیست که براتون تصمیم بگیرنولی بنظرم صبر کن شب عروسی بری خونه خودت قشنگ ب ...

منظورم لذتش هست

منم ۳ سال و نیم دوست بودم

۲ سال و نیم عقد

دهنمم توی عقد سرویس کردن همین خانواده شوهر

الان یک ساله خونه خودمم

منظورم لذتش هستمنم ۳ سال و نیم دوست بودم۲ سال و نیم عقددهنمم توی عقد سرویس کردن همین خانواده شوهرالا ...

ما پنج سال دوست بودیم یکسال عقد جهیزیه بردبم تالار گرفتیم فامیلشون فوت کرد چند ماهم اجاره خونه ای که توش نبودیم رو دادیم ولی نرفتم خونم بمونم خوشم نمیومد خودم پاشم برم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم اولا که به اونا مربوط نیست که براتون تصمیم بگیرنولی بنظرم صبر کن شب عروسی بری خونه خودت قشنگ ب ...

من هیچیم شبیه آدمای عادی نیست 

عقد نداشتم 

سرویس طلا نداشتم 

همه چیو سرسری گرفتم 

ولی حدقل شبارو دیگه بریم خونه خودمون بمونیم اشغالی داره؟

عاشق عکاسی💕
ما پنج سال دوست بودیم یکسال عقد جهیزیه بردبم تالار گرفتیم فامیلشون فوت کرد چند ماهم اجاره خونه ای که ...

آخه ما زن و شوهریم چ فرقی داره  روزی ک به مردم شام دادیم برم خونم یا الان

عاشق عکاسی💕
آخه ما زن و شوهریم چ فرقی داره روزی ک به مردم شام دادیم برم خونم یا الان

اشکالش همینه که برای دو ماه زودتر باید با خانواده همسرت بجنگی و به دردسر برای خودت درست کنی بذار جشنت بدون درگیری و ناراحتی تموم شه بره همسرت اصلا نباید شمارو درگیر این موضوع کنه اگه خودش تونست بیاد خونتون اگه نمیتونه و هنوز اجازش دست خانوادشه خودتو تو جنگ با خانوادش ننداز 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من هیچیم شبیه آدمای عادی نیست عقد نداشتم سرویس طلا نداشتم همه چیو سرسری گرفتم ولی حدقل شبارو دیگه بر ...

منم هیچی نداشتم

یه حلقه که شوهرم برام خرید

اونا یه روسری هم برام نخریدن

برای خودت میگم که باز میخوای با حرفای بعدی که بزنن‌ارامش ازت گرفته شه

خودتوسبک نکن این دوماهم صبرکن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖