الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا به سه سالگی که نزدیک میشن کارت خیلی خیلی راحت تره،قبل از اون و خیلی کوچیک باشن و بلد نباشن فقط با اعصاب خودت و روان بچه بازی کردی آخرش هم یا برگشت دارن یا شب ادراری میگیرن، من سه سالگی از پوشک گرفتم،جیش رو روز دوم یاد گرفت فقط یبار فراموش کرد(روز اول خودم تند تند بهش میگفتم جیش نداری؟ میبردمش، روز دوم دیگه خودش میگفت) ،برا مدفوع یکم بیشتر طول کشید،شکر خدا شب ادراری هم نگرفت چون بموقع گرفتمش
میدونم ولی تا چهار سالگی مگه نباید باهاش برم دسشویی بشورمش و اینا وااااای حال این کارا رو ندارم به ق ...
نه یک ماه بعد از اینکه جیش ش رو یاد گرفت بهش یاد میدی خودشو دستاشو بشوره بعد که پی پی یاد گرفت یادش میدی چجوری بشینه شستن رو یادش میدی بعد خودش دیگه ادامه میده و همه اینا بستگی داره به اینکه چه زمانی از پوشک بگیری، به حرف اینایی که هی میگن دیر شد فلان شد از پوشک بگیر گوش نکن، بذار سه سالش تموم بشه هوا هم گرمتر بشه بعد اقدام کن خیلی راحت جلو میری، زود که اقدام کنی هم خودت اذیت میشی هم بچه رو کلافه میکنی