2777
2789
عنوان

حال ندارم بچه مو از پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 30 پست
میدونم ولی تا چهار سالگی مگه نباید باهاش برم دسشویی بشورمش و اینا وااااای حال این کارا رو ندارم به ق ...

نه عزیزمن اگرازدوسالگی میگرفتی خودبچه یادمیگیره فقط پی پی شوبایدبری بشوری براش ادرارخودشومیشوره دیگه یادش میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگر خاستی از پوشک بگیری صبر و حوصله کن زیاااااد مبادا کتکش بزنی 🫠

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

میدونم ولی تا چهار سالگی مگه نباید باهاش برم دسشویی بشورمش و اینا وااااای حال این کارا رو ندارم به ق ...

اخرش ک چی بچه رو باید یادش بدی حالا تو فک کن ۱۰ سالش باشه وقتی یادش ندادی باید ده سالگی هم بشوریش

اره داروهم میخورم ولی خوب شدن تو کاره من نیست در کل از بچگی بی حوصله بودم کمک مامانمم نمیکردم هیچوقت

عزیزم انگیزه ایجاد کن برای خودت تا زندگیت انرژی بگیره به خاطر بچه ات 

بعدشم انقدر گنده اش نکن زودتر از پوشک بگیرش بعد مدتی باید اموزش بدی کلا خودش میره دستشویی دیگه اتفاقا راحت میشی ک 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
میترسه که تو توالت پی پی کنه نباید بهش زور گفت چون ممکنه یبوست بگیرهبچه اولم اینطوری نبود و زود مستق ...

خب ازاین توالت فرنگی های کودک بگیرین توسیسمونی فردشی هاهستش خیلی ریاده سه سالگی

خب ازاین توالت فرنگی های کودک بگیرین توسیسمونی فردشی هاهستش خیلی ریاده سه سالگی

نه زیاد نیس بین ۲.۵تا ۴سالگی سنشه چون این یه فرایند مغزه اون باید دستور بده به عصب مثانه تو بعضی بچه ها دیره کلن عصب مثانه از۲.۵شروغ به تکامل میکنه

منم بچه دوممو ۳سالگی گرفتم سختم بود حوصلم نمیکشید.دیگه طوری شد ک تابستون از گرما خودش نبست و دراورد.سن ۳سال خیلی خوبه زیاد اذیت نداره خیلی راحته دیر دیر میره دسشویی.عقلش میرسه نمیریزه خونه. اصلا اگه میفهمیدم انقد راحته انقدخودمو بچه رو عذاب نمیدادم. امتحان کن ب حرفم میرسی

اتفاقا به سه سالگی که نزدیک میشن کارت خیلی خیلی راحت تره،قبل از اون و خیلی کوچیک باشن و بلد نباشن فقط با اعصاب خودت و روان بچه بازی کردی آخرش هم یا برگشت دارن یا شب ادراری میگیرن، من سه سالگی از پوشک گرفتم،جیش رو روز دوم یاد گرفت فقط یبار فراموش کرد(روز اول خودم تند تند بهش میگفتم جیش نداری؟ میبردمش، روز دوم دیگه خودش میگفت) ،برا مدفوع یکم بیشتر طول کشید،شکر خدا شب ادراری هم نگرفت چون بموقع گرفتمش 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نه یک ماه بعد از اینکه جیش ش رو یاد گرفت بهش یاد میدی خودشو دستاشو بشوره بعد که پی پی یاد گرفت یادش میدی چجوری بشینه شستن رو یادش میدی بعد خودش دیگه ادامه میده و همه اینا بستگی داره به اینکه چه زمانی از پوشک بگیری، به حرف اینایی که هی میگن دیر شد فلان شد از پوشک بگیر گوش نکن، بذار سه سالش تموم بشه هوا هم گرم‌تر بشه بعد اقدام کن خیلی راحت جلو میری، زود که اقدام کنی هم خودت اذیت میشی هم بچه رو کلافه میکنی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین بی حوصلگی رایه جوردرمانش کن

اون بچه بالاخره ازپوشک گرفته میشه ولی تونذار روزهات انقدر بی انگیزه وکسل کننده باشه

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔