parvazs مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5447 عنوان سزارین دوم کی انجام داده | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست چجوری هست تحربتون رو میخوام از کجا بدونم چ زمانی هست ؟ دیروز | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvazs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5447 من طبق حساب خودم ۳۷ هفته بودم رفتم پیش دکتر یهو گفت سه روز دیگه برو بیمارستان برای عمل که فرداش یهو ... من الان ۳۶هفته ام هنوز سونو ندادم
یاسمیناااااااا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4104 من الان ۳۶هفته ام هنوز سونو ندادم منم تو اون هفته ها سنو نداده بودم گلم هفته بعد بری پیش دکترت دقیقاا تاریخو تعیین میکنه نگران نباش سز دوم راحت تره زود سرپا میشی برای من اینطور بود ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
lucky22 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2519 هر اطلاعاتی ک داری ممنون میشم بگی چون میترسم عزیزم من فردا دارم میرم برای سزارین سوم اصلا نگران نباش من درد طبیعی رو کشیدم واقعا سزارین ارزش داره همونجا رو برش میزنن فقط جای عمل تا چند ساعت احساس سوزش داری اونم طبیعیه و حتما پمپ درد بگیر