2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی،من با 2ختر بودم اکثرا دوست دارن براشون خرج کنی...یکیشون نشد بگه اگه منو دوست داری بیا جلو

آره متاسفانه بعضیا اینجورین ولی خوب خیلی ها هم نیستن و به ظاهر بیشتر اهمیت میدن

آره متاسفانه بعضیا اینجورین ولی خوب خیلی ها هم نیستن و به ظاهر بیشتر اهمیت میدن

به نظر من باید مثل مدرسه جایی باشه دختر پسر ها برن ثبت نام کنن همدیگه رو ببینن و بعد ....جوانی جمعیت  سالی یکی. علی برکت الله

به نظر من باید مثل مدرسه جایی باشه دختر پسر ها برن ثبت نام کنن همدیگه رو ببینن و بعد ....جوانی جمعیت ...

دقیقا ایده خیلی خوبیه 

حالا بازم الان خوب شده به لطف فضا مجازی شناخت ها بیشتر شده از هم قبلا ک هیچی

این ببین یاخدا 99درصد. خانم ها هم همش خرید خوشحالشون میکنه . فقط خرید فقط به فکر خرید و جیب...

نخیر اگر طرفت از لحاظ ادب و اخلاق و شعور آدم حسابی باشه و خانم هم عاقل و ای خانواده درست چشمشون دنبال خرید نیست چون از خونه پدری چشم و دل سیر بودن 

شاغل بودن با درآمد چقدر؟مجردی آخه تا کی،من تا 6 سال پیش دانشجو بودم خوب مجردی خب بود اما الان تا کی ...

برای آقایون تا 40 الی 45 سال 

من خودم 39 سالمه تا آخر عمر ترجیحم مجردی بوده و هست 

وا.خدایش این حرف درست نیست.خوب از ما هم می پرسن باید بگیم زنا اهل زندگی نیستن؟این دوران از بس خیانت ...

منم از دید خودم گفتم هیچکس لیاقت منو نداشت همه دنبال زیبایی ظاهریم بودن نه پاکی و درستیم همه هول که مطمئنا بعد از ی مدت زیبایی هم معمولی میشه و تمام 

منم از دید خودم گفتم هیچکس لیاقت منو نداشت همه دنبال زیبایی ظاهریم بودن نه پاکی و درستیم همه هول که ...

ازدواج با دختر شاه و قیصر روم هم اتفاق بیفته ولی ندونی هدفت از ازدواج تنها قیافه نیست ی قرون ارزش نداره.زیبایی نیازه ولی برلی چی و برای کی مهمه.اینو قبول دارم جنس خودم رو میگم متاسفانه مرد جماعت چون یکی رو راحت به دست میاره قدرشو نمیدونه و فکر میکنه از طرف سر بوده که زنش شده نمیدونه برا زن چیز دیگه اهمیت داسته و زنش شده