2777
2789
عنوان

چه غلطی کنیم آخرش

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

قدت که خیلی خوبه دیوونه پسرا خیلی میپسندن

فقط وزنتو بیار پایین و هم ترازش کن با قدت

یعنی بکن خودتو ۷۰ کیلو

کالری شماری کن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام همین حدود شم اما نمیشم

بخوای میشی

ریزه خواری رو از بیخ حذف کن و آدامس بجو

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اخه بلندم دلم میخواست کوچیک بودم بغلی ناناز گوگولی اما غوغلیم

همه قدها قشنگن ولی قد بلند عالیه واقعا، لباس خیلی بیشتر بهت میاد و ...

خیلی از کمپانی‌ها شرط انتخاب مدلشون قد ۱۷۵ به بالاست، اگه بد بود این شرط رو نمیذاشتن 

ادامس چاق نمیکنع

نه بابا دیگه آدامس چیه😂

من ظاهرم برعکس تو‌ میشه

ولی از منم خیلی ایراد میگیرن میگن چاق شو، چرا شبیه سنت نیستی و... و الان نمیتونم زیاد تایپ کنم اما کار به جایی کشیده یه مدت افسرده شدم یا گریه کردم که کاش توپر و قدبلند بودم

الان که تاپیک تورو خوندم مطمئن شدم هرطور باشی مردم ایراد میگیرن بالاخره ازت

پس بیخیال :)

آقایون دعوت به دوستی ندن