2777
2789
عنوان

ف ا ل و سر کتاب

372 بازدید | 66 پست

دوستان من تو این سابت و هم چنین چند سایت دیگه خوندم که پیش این افراد نرین چون شاید مشکل تون در یک موضوع حل شه ولی باز مشکلات دیگه براتون بوجود میاد و انرژی منفی وارد زندگی تون میشه چون این افراد با جن کافر درارتباطن خدا  همون اول به انسان و جن دستور داده که وارد عالم همدیگر نشین. پس اگه کسی همه ی علایم طلسم و دعا رو دا‌شته باشه و تقریبا براش ثابت شده باشه که عده ای از رو حسادت و بدخواهی براش دعا گرفتن باید چیکار کنه؟! من دوستم رفته پیش ف ال گیر همه چی رو براش درست گفته بوده بعد هم اسم خودش و مامانش پرسیده دعا داده سوزنده میگه مشکلاتم حل شد. فعلا هم براش اتفاق بدی نیفتاده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اگه بریم پیش کسی که اسم مامان ادم نپرسه و دعا نده فقط ف ا ل بگیره هم اثر بدشو میزاره؟

اره این قضایا یکم سنگینی داره همیشه

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

کجا رفته عزیزدلم!؟منم خیلی گرفتاری دارم

اینقدر وسوسه میشم که برم جایی ک همین دوستم رفته،آدرس بهم داده. ولی هر بار ک میام تو سایت خیلی عجیب یک نفر تاپیک زده که تووروخدا نرین که آسیب دیدم از جن ها. 

اینقدر وسوسه میشم که برم جایی ک همین دوستم رفته،آدرس بهم داده. ولی هر بار ک میام تو سایت خیلی عجیب ی ...

کجاس ادرسش؟

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش