2777
2789
عنوان

دوقلو رو نه میشه روپا انداخت نه بغل کرد چرخوند

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
نه بابا فکر کنم شیر زیاد بخوره بچه دیگه اهان یعنی شیر دادنشون سخت بوده؟دلدرد و اینا نداشتن؟یا خواب ر ...

ببین من دایم در حال شیر دادن بودم تا 7 ماه بعدش دیگه همسرم گفت ول کن نمیخواد بدی داری اذیت میشی خشک دادم 

و تا 4 ماه هم کلا شب ها نمی‌خوابیدن گریه نمی‌کردند ولی در حال زور زدن بودن که بعدش خوب شدن ولی به خاطر شیر خوردن زیاد توش چون غذا نمیخوردن من کلا یه 4 ساعت میخوابیدم تا از شیشه گرفتم و راحت شدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین من دایم در حال شیر دادن بودم تا 7 ماه بعدش دیگه همسرم گفت ول کن نمیخواد بدی داری اذیت میشی خشک ...

حالا باز خیلی خوب بودن مثل بچه های شما باشن راضیم میدونم سخت بوده ولی بلاخره بچه سختی داره دیگه

شیر خودتو چه جوری میدادی؟

دلمم نمیاد شیر ندم بهشون

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا باز خیلی خوب بودن مثل بچه های شما باشن راضیم میدونم سخت بوده ولی بلاخره بچه سختی داره دیگهشیر خ ...

عزیزم ن خدا نکنه مثل بچه های من باشن چون از اول با هیدرونفروز به دنیا اومدن و کلی مشقت بعد 6 ماه حساسیت به پروتئین گاوی و اگزما پوستی چه بساطی

من نگفتم که نترسی😂

شیر خودمم اکثرا میدوشیدم ا،شیشه میدادم شیر دوش برقی داشتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما هم طبیعی دو قلو شدی؟ یا داروی خاصی مصرف کردی؟

طبیعی

تجربه دوقلو ندارم اما من برای پسرم تخت کنار مادر گرفتم که گهواره هم ویشد 

خیلی خوب بود 

اصلا نه رو دست عادت کرد نه تو بغل نه روی پا 

راحت میذاشتمش خودمم میخوابیدم پیشش 

بعد که بزرگتر شد جمعش کردم میذارمش رو تختش

آخیی چقدر خوبرژیم اینا نداشتی؟ زمان اقدامات چجور بود؟ تغذیه ات؟ من خیلی دوس دارم دو قلو داشته باشم

عزیزم من خداخواسته باردارشدم و کاملا اتفاقی دوقلو شد

شما هم طبیعی دو قلو شدی؟ یا داروی خاصی مصرف کردی؟

سلام من خدا خواسته و طبیعی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج