2777
2789
عنوان

دیروز یه خواب عجیبی دیدم

119 بازدید | 10 پست

تو مراحل جدایی ام ، بارها همسرم افراد مختلف فرستاده دنبالم ، ولی به دلایل آزار و اذیتی که بهم داشت و بارها بهم گفته بود فقط برو ، بزار یکیو که خودم دوست دارم باهاش ازدواج کنم .

دیشب خواب دیدم توی خونه ی پدر و مادرم 

کلی آدم اومدن ، شوهرمو خانواده ش هم بودن .

کل فامیل پدری و مادریم هم بودن ، در اتاق خواب رو باز کردم دیدم کلی آدم که بعضیاشونم نمیشناختم بودن که داشتن غذا میخوردن ، وقتی رفتم داخل همه شون بلند شدن باهام احوالپرسی کردن و دست دادن باهام و روبوسی کردن . کیپ تا کیپ خونه آدم بود .

مادرم و یسری دیگه داشتن غذا میکشیدن ، غذا هم زرشک پلو با مرغ بود .

تعبیرش چیه؟

فکرنکنم تعبیری داشته باشه احتمالاچون فکرت درگیره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات ب بقیه پول و نعمت میرسونه اما شما بی نصیبی

بعدچجوری متوجه شدین؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

تعبیرش اینه که نیاز عمیقی به دیده شدن و تایید شدن داری در ناخودآگاهت.

خونه‌ی پدر و مادرت، امن‌ترین نقطه و نمادِ خودِ واقعی توئه. جمع شدن همه، حتی خونواده همسرت، و استقبال گرمشون از تو، آرزوی درونی تو برا حل شدن این بحران و پذیرفته شدن از طرف کل دنیای اطرافته.

در واقعیت اون تو رو طرد کرده، ولی در دنیای درونت، این تویی که وقتی وارد میشی همه به احترامت بلند میشن و مرکز توجهی. این خواب داره بهت میگه تو دنبال تأیید اون نیستی، بلکه دنبال بازیابی ارزش و جایگاه خودت در جهان شخصی خودت هستی و روحت داره این صحنه رو برات بازسازی می‌کنه تا بهت یادآوری کنه که تو ارزشمندی، حتی اگه یک نفر نخواد ببینتت.

بزن تو گوگل بخون مانیش رو عزیزم الهی که خیره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
تعبیرش اینه که نیاز عمیقی به دیده شدن و تایید شدن داری در ناخودآگاهت.خونه‌ی پدر و مادرت، امن‌ترین نق ...

چه قشنگ تعبیر کردی گلم .

شما همون خانومی هستین که توی یه تاپیک دیگه هم بامن صحبت کردین .

شما مثل فرشته نجات هستین برای من . همیشه حرفاتون توی ذهن منه 

چه قشنگ تعبیر کردی گلم .شما همون خانومی هستین که توی یه تاپیک دیگه هم بامن صحبت کردین .شما مثل فرشته ...

قربونت بشم عزیزم.

شما خیلی قوی هستی و تنها نیستی. 

نگران هیچی نباش.

والا نمیدونم زیاد اسما تو ذهنم نمیمونه. ولی تعبیر خواب بلدم‌. هر وقت خواب دیدی تگ کن اگه تونستم پیام میدم.

مهربونیتو دوست دارم.