2777
2789

اتفاقا ضرر محصولات کارخونه ای خیلی بیشتر از محصولات محلی هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خانومااا ی سوال دارم من شیش هفتس حاملم سه روز پیش رفتم دکتر برام سونو واژینال کرد گف جنین داخل رحمه ساک و کیسه زردم هست برو دو هفته دیگ برا قلب بیا..اقاااا من اومدم خونه دو روز پیش لک قرمز خیلی تیره دیدم با دو تا بند انگشت لخته...البته لخته سفت نبودااا نازک بود...بعد لکه بینیم شد سیاه و هرزگاهی قهوه ای ب دکترم زنگ زدم گفت استراحت و شیاف..شیافم میزنم بازم لک قهوه ای تیره دارم گف شنبه بیا..امروز رفتم بیثارستان خاست سونو واژینال بکنه نذاشتم دیگ اومدم خونه فقد شیاف و استراحت تا شنبه...خاستم بپرسم کسی بوده اینجوری باشه جنین سالم بوده منو یکم امیدوار کنه همش احساس میکنم سقط کردمممم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.