2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دیوار بود ک طرف تی وی گداشته بود واسه فروش خودشم لخت مادر زادبود توی تی وی تصویرش مشخص بود همه ...

اینی که میگید ماله چند سال پیشه و یه بلاگر زنگ زده بود فیلمشم گذاشت تو پیجش😑

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

وای آلت بود از ترسم کلا صفحه گوشی رو قفل کردم

بعدیش هم خانم های چندش ک‌با جوراب پارازین عکس می‌زارن

البته آخر شبا بیشتر همچین مزخرفاتی تو دیوار دیگه اصلا شبا سایت دیوار باز نمیکنم😂

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

یه آگهی برای کار بود البته اونموقع من سنم کم بود و واقعا به کار احتیاج داشتم طرف گفت اول باید فک کنم اونموقع پونصد تومن پرداخت کنی تا استخدام بشی منم پرداخت کردم بعد بلاک شدم از اون روز به کل دیوار رو حذف کردم چون ۹ سال پیش پونصد تومن حقوق یه ماه میشد تقریبا برای یه دختر

اینی که میگید ماله چند سال پیشه و یه بلاگر زنگ زده بود فیلمشم گذاشت تو پیجش😑

ن این مال شهر خودمون بود اونی ک شما میگید یکی دیگس اون خیلی وقت پیش بود این مال شهز خودمونه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

زیاد تو دیوار نمیرم . همین چند روز پیش اتفاقی ی چیز دیدم قلبم ب درد اومد . ی پیر زنه بود لیف و اسکاچ میبافت میفروخت نوشته بود خاک پاتونم بخرید ازم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

تو قسمت لباس بود .

عکسش اینطوری بود یه شو...رت و سو...تین مشکی بود که اون بنداشون زنجیری بود ، از تن خوده خانومه بود .

رسما لختی بود ، خانومه حالت کج نشسته بود 😐😂

دیدمش ، بعد چند دقیقه پاک شد کلا تو دیوار