امرو رفته بوده برای کنترل آخرش پیش دکتر که دکتر میگه سریع برین بیمارستان بیام بچه رو بردارم که بچه مرده دنیا اومده خیلی دلم سوخت براش بچه اولشم بود وخیلی ذوق داشت نتونستم دلیلشو بپرسم موندم چرا آخه
چرا انقد زیاد شده منم تو دوسال اخیر دوتا ازاقوامون براشون پیش اومده وجفتشونم قصور پزشکی بود معلوم نیست قدرت تشخیص و پیگیری این دکترا کجا رفته یکیش حتی شب قبلم رفته بیمارستان برا کنترل هیچی متوجه نشدن صبحش رفته دیدن دیگه بچه ضربان نداره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه هر روز نمیرفته سونوگرافی؟روزای آخر خیلی مهمه هر چند که قسمتش بوده 💔💔💔
آخه مگه هر روز سونو میرن ؟؟؟یکی هفته پیش رفته بود یکی هم امروز بود وقتش که رفته بود اینجوری شده لطفا یه گزارشم بزن تاپیک بترکه راست میگن خانوم باردار میبینه فکر وخیال میکنه گناهش میفته گردن من