2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینا سهمیه داره مگه

بله عزیزم من با ازمون استخدامی رفتم بالا چنان سهمیه های وحشتناکی اینها دارن که ادم خشکش میزنه. هم تاهل سهمیه فضایی داره هم بچه اوردن که سهمیه فرزند اوری دارن عملا کاری کردن قبولی مجردین تو ازمون دستگاه اجرایی غیرممکن بشه. من قبل از این جور سهمیه ها قبول شدم زمان من فقط سهمیه ها شهدا و مناطق یود. جالبه مجلس هم تصویب کرده از سال 404 این سهمیه های جدید باید در تمام ازمونها اجرا بشن. 

محدودیت لیسانس هست‌؟یکی میگفت لیسانس داشته باشی نمیتونی کنکور فرهنگیان بدی

مهم نیست مدرکت، با هر مدرکی میتونن بیان ازمون فرهنگیان بدن. شرط مدرک نداره فقط باید دیپلم 12 ساله را حتمی داشته باشه باقیش مهم نیست. 

خیلی قانون مضخرفیه 

اینا ۱۰ سال دیگه میشن ۴۰ و اعصابشون خرابه

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
ده سال هیچی اینا تا تموم کنن بالای 60 سالشون میشه فکر کن

فاجعست

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
حمالا من فقط 30 سال سابقه رو حساب کردم نمیدونم چندسال باید بخونن فکر کن با این سن بخوان به بچه درس ب ...

۴ سال باید بخونن