یاس124 مدیر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 1123 عنوان بچه ها معرفی ازدواج یک آقا یوده الان داره پیام میده | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست این تایمب شدت بهم برخورده. پیامش از بالای گوشی باز کردم.منتظرم فردا شه بگم جوابم منفیه.یعنی این اقا نمیدونه تایم مناسبی نیست.فشارم رفته رو ده هزار بس که عصبانی هستم. من حال و حوصله خودمم ندارم چه برسه یک اقای متاهل رو. امروز | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس124 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 1123 اره اشتباه کردی همه کاره باشه این کارارو باید یه خانم بیاد ازت بخواد یا خانماشونو بشدت محدود میکنن و ... نمیدونستم.اخه خانمشون هم اومد منو دید. بعد من شمارم ک دادم واسطه شمارمو دادن عمو نکردن بدن یه خانم.الان جواب بدم بگم این تایم مناسبی نیست یا ولش کنم؟ بخدا میترسم زنش بیفته ب جونم.
شهسوار110 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 294 نمیدونستم.اخه خانمشون هم اومد منو دید. بعد من شمارم ک دادم واسطه شمارمو دادن عمو نکردن بدن یه خانم.ا ... یعنی اگه زنش نیوفته به جونت مشکلی نداری که باهاش این تایم چت کنی؟؟؟؟😐یار و کرم داره اگه خودت دلت نباشه کلا بلاکش میکنی حتی جواب منفی هم نمیدی 🌻سحرم دولت بیدار به بالین آمد
یاس124 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 1123 یعنی اگه زنش نیوفته به جونت مشکلی نداری که باهاش این تایم چت کنی؟؟؟؟😐یار و کرم داره اگه خودت دلت نب ... کلا اهل چت با متاهل نیستم.ولی میخوام محترمانه تموم شه بره. ببین شاید با هزارتا مجرد هم حرف بزنم اما هرگز متاهل نه. پیامش هم جواب ندادم میذارم فردا تموم شه مرسی از نظرت
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2841 خیلی خانواده چرت هستن کلا جواب منفی بده دوماد خودش مگ زبان نداره