2777
2789

سلام بچه ها میشه بگین چجوری باید گربه رو حمام کرد؟

من یکبار قبلا خواستم انجامش بدم اما اجازه نداد و چنگ زد ولی الان واقعا لازمه که اینکارو بکنم کسی میدونه چجوری باید آرومش کنم تا بتونه حموم کنه؟

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقتشه

۲،۳ ماهشه

اول مامانش میومد حیاطمون بهش غذا اینا میدادم ولی چندهفته س که مامانش ولش کرده رفته الان من این بچه رو نگهش میدارم و واقعا لازمه که یه حموم بکنمش :)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

سالی یک بار باید گربه شسته بشه و اینکه اول خیسش نکن با لیف قشنگ بشورش بعد سعی کن با دوش آب ولرم بگیر ...

قبلا یدونه داشتم اصلا نزاشت آب بریزم روش عصبی شد و چنگم زد

قهر چراا🥲😂

حموم کردن گربه واقعا یه پروژس

اول یکی دو روز قبل ناخوناشو حتماً کوتاه کن که زخمی نشی. 

روز حموم، همه وسایلو آماده بذار دم دستت: شامپو گربه، حوله گرم و کلی تشویقی خوشمزه. در حمومو ببند که فرار نکنه. یه ذره آب ولرم بریز تو یه تشت، جوری که فقط تا زیر شکمش بیاد. آروم بذارش تو آب و باهاش حرف بزن و نازش کن. اصلاً آب رو مستقیم رو صورت و گوشاش نریز، صورتشو با یه دستمال نمدار تمیز کن. سعی کن سریع کارو تموم کنی. به محض اینکه شستنش تموم شد، سریع بپیچش لای حوله و خشکش کن و بعدش کلی بهش تشویقی بده تا بفهمه کار خوبی کرده. اگه بتونی از یکی کمک بگیری که نگهش داره، کارت خیلی راحت‌تر میشه.

من داشتنم مرد ببرش سالن ۲۰۰ ۳۰۰ میدی میشورنش نه خودت یه حوله کف تشت روشی هر جا بنداز بزار با آب بازی ...

واقعا میشورنش بیرون؟

قبلا یدونه داشتم اصلا نزاشت آب بریزم روش عصبی شد و چنگم زدقهر چراا🥲😂

چون گربه به شدت لوسه برخلاف نباش کاری بکنی یا لج می‌کنه یا قهر

من قبلاً داشتم

ولی الان دوتا هاپو دارم😂با این وجود بازم قهر میکنن بعداز حموم

واسش تشویقی بستنی بخر از پت شاپ ۲ بار میاد حموم کنه

بستنی مخصوص دارن گربه ها؟

باید دو نفری دست و پاشو بگیرید 

بعد حمام حتما سریع خشکش کن و جای سرد نره 

و خوراکی‌ خوشمزه بهش بده

تو حمام جیغ و داد نکن . خودش استرس داره جیغ و داد و‌ کتک هم عصبی ترش میکنه 

یه کیسه های مخصوص حمام هست از اونا هم میتونی استفاده کنی

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩