آیلار__هستم مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 عنوان دوستان تا حالا شده خال گوشتی بدنتو | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 35 پست ببرین دکتر براتون بداره مشکل بعدا به وجود امده خال گوشتی برمیگرده یا امکان داره تو جای دیگه دربیاد امروز | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8510 برو متخصص پوست .برات درمیاره حفره جاشم بخیه ذره بینی میزنه جاش نمیمونه دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 منم مال مامانمو بستم ده سال پیش،دوتاشونم افتادن،ودیگه درنیومدن واقعا
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 591 من بدنن۱۵ تا لکه مادر زادی داشتم اما لک بودن ۱۵ سالم بود دوتا خال گوشتی دراودم حالا میگن برداری زیاد ... اگه بدنته که ولشون کن بابا بدن زیاد مهم نیست. همه دارن آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼♀️🙆🏻♀️
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 برو متخصص پوست .برات درمیاره حفره جاشم بخیه ذره بینی میزنه جاش نمیمونه به نظرتون متخصص میتونه تشخص بده خال خطرناکه یا نه مثلا نباید دست بزنه زیاد لینا میسه
eshgh70s عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4754 نه عزیزم در نمیاد من پشت گردنم یه دونه داشتم گره زدم با نخ ولی موفق نشدم خشکش کنم و چون پشت گردنم بود دسترسی بهش نداشتم وچون دستکاری شد و نیوفتاد پست گردنم پر خال گوشتی شد رفتم دکتر پوست همشو دراوردم دوسال پیش تموم شد رفت
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 نه عزیزم در نمیاد من پشت گردنم یه دونه داشتم گره زدم با نخ ولی موفق نشدم خشکش کنم و چون پشت گردنم ... متخص خالاتو حراحی کرد
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 591 توروخدا دعام کن میخوام برم متخصص جواب ناراحت کننده ای بهم نده یعنی قلبم داره وایمسه سخت نگیر بابا. چنتا خاله دیگهمن یکیش گوشه دماغم بود!😂 آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼♀️🙆🏻♀️
باصفاشونم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3514 واقعا والاهمن بانخ محکم معمولی سفید رنگ بستماز ته گره زدم نه فقط نوک خالوکمی هم محکم بستم بعد دوازده روز افتاده بود
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 اگه بدنته که ولشون کن بابا بدن زیاد مهم نیست. همه دارن اذیتم یکی دوتا نیش که اخه من فردا چطوری ازدواج کنم🫠😭
eshgh70s عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4754 متخص خالاتو حراحی کرد نه بابا یکم کرم بی حسی زد و بعدم با یه سری خیلی ریز دراورد
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 والاهمن بانخ محکم معمولی سفید رنگ بستماز ته گره زدم نه فقط نوک خالوکمی هم محکم بستم بعد دوازده روز ا ... من پشتمه کسی نیس ببنده باید برم فقط میترم
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 نه بابا یکم کرم بی حسی زد و بعدم با یه سری خیلی ریز دراورد اها خیلی ممنون
باصفاشونم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3514 نه عزیزم در نمیاد من پشت گردنم یه دونه داشتم گره زدم با نخ ولی موفق نشدم خشکش کنم و چون پشت گردنم ... میدادی یکی دیگه برات گره میزد محکم
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8510 به نظرتون متخصص میتونه تشخص بده خال خطرناکه یا نه مثلا نباید دست بزنه زیاد لینا میسه اون زیگیله زیاد میشهخال هم شنیدم بزرگترینشون مادره . طولانی مدت باعث میشه اطرافش چند تایی دربیارهمن یه دونه کنار پیشونیم بود دکتر برام درآورد ریز ریز هم چند تا داشتم خودم با پلاسما جت درشون آوردم دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آیلار__هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 418 سخت نگیر بابا. چنتا خاله دیگهمن یکیش گوشه دماغم بود!😂 به نظرتون متخصص میتونه تشخص بده خال خطرناکه یا نه مثلا نباید دست بزنه زیاد لینا میسه مثلا نگاه کنه میفهمه خال مادر هست یا نه