2777
2789

برو متخصص پوست .برات درمیاره حفره جاشم بخیه ذره بینی میزنه جاش نمیمونه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدنن۱۵ تا لکه مادر زادی داشتم اما لک بودن ۱۵ سالم بود دوتا خال گوشتی دراودم حالا میگن برداری زیاد ...

اگه بدنته که ولشون کن بابا بدن زیاد مهم نیست. همه دارن

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

نه عزیزم در نمیاد 

من پشت گردنم یه دونه داشتم گره زدم با نخ ولی موفق نشدم خشکش کنم ‌ و چون پشت گردنم بود دسترسی بهش نداشتم 

وچون  دستکاری شد و نیوفتاد پست گردنم پر خال گوشتی شد رفتم دکتر پوست همشو دراوردم دوسال پیش تموم شد رفت

توروخدا دعام کن میخوام برم متخصص جواب ناراحت کننده ای بهم نده یعنی قلبم داره وایمسه

سخت نگیر بابا.‌ چنتا خاله دیگه

من یکیش گوشه دماغم بود!😂

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

به نظرتون متخصص میتونه تشخص بده خال خطرناکه یا نه مثلا نباید دست بزنه زیاد لینا میسه

اون زیگیله زیاد میشه

خال هم شنیدم بزرگترینشون مادره . طولانی مدت باعث میشه اطرافش چند تایی دربیاره

من یه دونه کنار پیشونیم بود دکتر برام درآورد ریز ریز هم چند تا داشتم خودم با پلاسما جت درشون آوردم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
سخت نگیر بابا.‌ چنتا خاله دیگهمن یکیش گوشه دماغم بود!😂

به نظرتون متخصص میتونه تشخص بده خال خطرناکه یا نه مثلا نباید دست بزنه زیاد لینا میسه مثلا نگاه کنه میفهمه خال مادر هست یا نه