2777
2789
عنوان

خواهشا من رو جای برادرتون راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 64 پست

درضمن آزمایشات قبل از ازدواج و آزمایش ها و سونوگرافی های تخصصی برای سلامت جسمی جنین و سندروم دون و...همه ی خانم های باردار باید انجام بدن چه تو فامیل داشته باشن همچین شخصی چه نداشته باشن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دو تا فرشته دارید تو خونتون😇🥰بخدا که اینجور ادما موهبتنتا میتونید بهشون خدمت کنید و ازشون بخوا ...

🙂🫠🥲🥲🥲🥲

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

🙂🫠🥲🥲🥲🥲

واقعا از ته دل گفتم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نظر من همه ملاک های من رو طرفم داشت قبول میکنم و بهش میگم ی ازمایش،بدین بعد بچه دار بشیم به صرف معلو ...

آی خدا حفظتون کنه . کاش همه مثل شما فک کنن . 👏

دختر خاله خودم هفته پیش خواستگارشو به خاطر کم شنوایی و لکنت رد کرد گفت مشکلی با خودش ندارم اما میترسم خدای نکرده بعدا بچم دچار این مشکلات بشه شما خودتم اینو حتما در نظر بگیر که اگه با یه خانمی به توافق رسیدی حتما ازمایش ژنتیک قبل از عقد انجام بدید نگرانم نباشید هرکسی مشکلاتی داره تو زندگیش ولی برای هر مشکلی راه حلی هست فقط باید با اعتماد به نفس باشید و حتی اگه ردتون کردن ناراحت نشید و راحت برید سراغ کیس بعدی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بله معتقد هستم . ممنون از حسن توجهتون عزیز

خواهش میکنم و لطفا به حرف های اینجا اعتنا نکنید بحث یک عمر زندگیه دکتر برید مشاور برید برا خودتون . و به هیچ وج با کسی که شرایطش مشابه با شرایط شماست ازدواج نکنید چون اگه شما یک درصد ناقل بیماری باشید یه نفر سالم بیاد تو زندگیتون بچه هاتون سالمن اما اگه شرایط مشابه باشه امکان ناقل بودن دو طرف بسیاره و بچه بیمار میشه . و از ازدواج فامیلی دوری کنید. (منم تقریبا تو چنین شرایط هستم ازدواج فامیلی پدر بزرگ و مادر بزرگم ) اما کلا یه چیز دیگست . در هیچ مرحله ای خودتون رو نبازید

خواهش میکنم و لطفا به حرف های اینجا اعتنا نکنید بحث یک عمر زندگیه دکتر برید مشاور برید برا خودتون . ...

ممنون ک وقت گذاشتین

دختر خاله خودم هفته پیش خواستگارشو به خاطر کم شنوایی و لکنت رد کرد گفت مشکلی با خودش ندارم اما میترس ...

بسیار خوب . ممنون ک وقت گذاشتین

خب ارع شاید قبول نکنن..ولی بعضیا ب اون خواهرت توجه میکنن ک بچه و اینا سالم داره..شما با هرکسی ک ازدو ...

ممنون ازتون . راهنمایی خوبی بود . تشکر

آخه این اصلا مشکل خانوادگی نیست کهمشکل یعنی ببخشید خانواده اوباش باشه یا اعتیاد یا مورد اخلاقیبه خاط ...

ممنون ک وقت گذاشتین 

ن اصلا هزینه ها و پرستاری از برادرانم ب عهده من نیست

پدرم ب اندازه کافی براشون گذاشته 

خودشون منبع درامد دارن 

اخه چرا اعتماد بنفستو میگیره شرایطی هست ک شما توش دخیل نیستی هیچ ایرادی نداره از نظر من و هیچ خرده ا ...

ممنون

کاش همه مثل شما فک کنن 

اولا خداروشکررررررررر علم انقدر پیشرفت کرده که این همه دکتر و ازمایش نمونه برداری ژنتیک هست دوما شما ...

ممنون از دعای خیرتون 

الهی شمام‌صحیح و سالم و خوشبخت باشین