2777
2789

لطفا به بچه هاتون ادب یاد بدین

خیلی زشته که بچتون توجمع فوهش میده شمامیخندیدن

این نشون میده بچتون اونقدر براتون ارزش نداره که وقت بزارین ادب یادش بدین

__

لطفا به بچه هاتون یادبدین ک به حیوونا ازار نرسونن

چون ی سری بچه ها باسنگ میزنن ب گنشجک گربه سگ

پدر یا مادر با دیدن این حرکت بیخیال از کار اشتباه بچشون‌میگذرنن

درحالی ک ممکنه فردا بچه ک بزرگ شد با چاقو سگ گربه بکشه نگین ن ک حتی خانم هم میشناسم ب گربه اسیب میرسونه چ برسه ب مردا

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

لطفا ب بچتون یادبدین بدون اجازه ب وسایل دیگران دست نزنن

یا وسایل بقیرو برا خودشون نخوان

چون یادندین فردا ممکنه بچه دزد ب بار بیاد یا با زور بخواد موفیقت وسایل و... دیگران رو بدست بیاره

ی سریا اعتقاد دارن بچشون بزرگ شه دست از این کارا میکشن

درحالی ک من کلی ادم مختلف تو دوران مدرسه میشناسم ک همون عادتای داغون‌کلاس اول رو تا دوازدهم داشتن -_-

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودشون هم تربیت ندارن 

طرف باید خودش مودب و با فرهنگ باشه تا اونو منتقل کنه به بچش 

خودش هر چیه همونو انتقال میده به بچه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

ای بابا 

اگه قرار بود با تذکر و نصیحت ما آدم بشن که تا حالا شده بودن

طرف بچه ‌۱۱ ساله ش فحش رکیک و جنسی میده

دزدی میکنه 

با افتخار میگه دختر من خیلی زرنگه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چون خودشون هم تربیت ندارن طرف باید خودش مودب و با فرهنگ باشه تا اونو منتقل کنه به بچش خودش هر چیه هم ...

دقیقا میخواستم همین و بگم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

خیلی عالی نوشتی عزیزم ولی متاسفانه و شوربختانه اون افراد اینجا نیستن اگرم باشن گوششون بدهکار نیستش الان دیگه تربیتی نیست که خودشونو راحت کردن یه گوشی میدن بچه میره همچی رو میبینه هزار تا کثافتکاری بزرگترهاش رو یاد میگیره عینی اجرا میکنه همین فحش و یا اذیت حیوون ها و •••

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

باهاتون شدیدا موافقم👍🏻👍🏻👍🏻

ولی با توجه به بیوتون پاشو برو بخواب فردا پا نمیشی نمیتونی درس بخونی یا ازمون بدی 🤨

کاش یکی هم به من تشر بزنه منم کنکور دارم🥲